BB sirotinja: Stanarima šest kuna do kraja tjedna

NEOZBILJAN pristup šoping zadacima i neorganiziranost kad je u pitanju trošenje novca rezultirali su potpunim bankrotom u BB Kući - stanari su doslovno gladni pa se svim silama trude što bolje uvježbati bolivudsku koreografiju, koju je nekoliko stanara već ocijenilo prezahtjevnom. Misli od financija nekim su stanarima skrenule poruke obitelji pa je suza bilo napretek.

Iako već imaju iskustva s uvježbavanjem koreografija (neke su za divno čudo i uspješno otplesali), BB stanari muku muče s plesom inspiriranim Bollywoodom, koji bi ih mogao izvući iz ovotjedne financijske propasti. Cigarete, voćni jogurti i druge "luksuzne stvari" dovele su ih, naime, do bankrota, točnije, do čitavih šest kuna na kartici, zbog čega su još više živčani. Tako je Maja-Paola dobila "mini živčani slom" kad je shvatila da "nikad neće pohvatati korake", dok se Tessa uobičajeno hvalila svojim plesnim sposobnostima (?) i unosila nervozu među cimere.

Poruke rasplakale Vitu, Arsena i Martinu

"Uvijek sam ti govorila da si orhideja među tratinčicama ili labud među vrapcima. Sad se to i dokazalo", poručila je majka Viti koja se, ugledavši pismo, rasplakala od sreće. Konačno je, kaže, dobila povratnu informaciju od obitelji, a puno joj je značila činjenica da je majka podržava i ne ljuti se zbog nekih postupaka (da se i ljuti, zar bi joj to rekla pismom u TV eteru?).

I Martina se čula s majkom, no kad joj je Big Brother rekao da stane kraj telefona i čeka, mislila je da će joj se dogoditi isto što i Stipi kad se javio i otišao u Tajnu kuću.

"Zašto meni telefon?", živčano je vikala, no smirila se kada je shvatila da će majku čuti telefonski. Nakon kratkog razgovora je zaplakala, baš kao i Arsen, koji je na plazmi pogledao poruku obitelji. Svi troje od obitelji su dobili isključivo pohvale, što ih je smirilo i "dalo im snage da izdrže do kraja". I ostali se stanari nadaju porukama obitelji, no Big Brother im nije rekao kako i kada će ih dobiti.

Muke oko poklonjenih 50 tisuća kuna

Big Brother još je jednom pokušao upregnuti pametne glavice stanara, no oni su priliku da zarade dodatnih 50 tisuća kuna doživjeli kao novi uteg u teškom životu pred kamerama. Naime, stanar koji odgonetne šifru koja se sastoji od tri dvoznamenkasta broja i otvori sef dobit će 50 tisuća kuna nakon što napusti show. Iako im je natuknuo da brojke imaju veze s BB Kućom i postavio im pitanja koja bi ih trebala voditi k rezultatu, stanari nisu blizu rješenju.

D.K.
Screenshot: RTL

Pročitajte više