Bezosova ljubavnica: "Lauren ima metodu kako zavesti bogate, moćne tipove"

Foto: Guliver Image/Getty Images

LAUREN SANCHEZ, žena zbog koje bi šef Amazona Jeff Bezos mogao ostati bez 500 milijardi kuna, prema pisanju tabloida ima način kako osvojiti bogate, moćne muškarce.

Prema tim tvrdnjama, bivša TV voditeljica, čija je afera s Bezosom razotkrivena jer je navodno prijateljicama prosljeđivala poruke i seksi fotke koje joj je on slao, u nekoliko je navrata testirala tu svoju metodu zavođenja i uvjerila se da funkcionira. Navodno se u Hollywoodu čak otvoreno priča o "Sanchez metodi". Bezos je prije nekoliko dana objavio da se nakon 25 godina razvodi od supruge MacKenzie, a nekoliko dana kasnije otkrivena je njegova osmomjesečna afera sa Sanchez.

>>>Tko je fatalna Lauren, žena zbog koje će šef Amazona izgubiti 500 milijardi kuna<<<

S druge strane, ona se jesenas razvela od Patricka Whitesella, jednog od izvršnih direktora agencije WME za koju su, između ostalih, potpisali i Matt Damon, Christian Bale i Hugh Jackman. Njeni prijatelji tvrde da nisu ni najmanje iznenađeni time što je završila s Bezosom.

Embed from Getty Images

"Lauren je prelijepa te je jako popularna kod bogatih i uspješnih muškaraca, pogotovo sportaša. Tako je dobra u privlačenju tih tipova da smo to nazvali Sanchez metodom", rekli su njeni prijatelji za The Sun.

Drugi izvor je dodao da je Lauren poznata po vezama sa svakim tko je bitan u Hollywoodu.

Karijeru je počela kao voditeljica na Extri, a onda je počela voditi show "So You Think You Can Dance". Osim dvoje djece s Whitesellom, Lauren ima i danas 17-godišnjeg sina Nikka, kojeg je dobila s bivšim NFL igračem Tonyjem Gonzalezom. Bila je zaručena za glumca Henryja Simmonsa prije nego što se dvije godine kasnije udala za Whitesella. Među gostima na svadbi bili su Matt Damon, Ben Affleck, Jennifer Garner, Hugh Jackman i Jessica Alba.

Embed from Getty Images

Bezos joj je navodno slao erotske selfieje koji su "preeksplicitni da se objave u medijima", a vodio ju je i na odmore u svom pola milijarde kuna vrijednom privatnom avionu.

"Pun sam ljubavi za tebe, moje srce raste kako bi bilo mjesta za tebe", pisao joj je.

Embed from Getty Images

Pročitajte više