Big Brother: Ukućani morali ispijati piće "na eks", Nirmal povratio u ispovjedaonici

STANARI Big Brother kuće dobili su novi dnevni zadatak koji ih je sve oraspoložio. Big Brother je svakog stanara kuće pojedinačno pozvao u ispovjedaonicu i dao im zadatak da popiju 10 čašica pića "na eks" u zadanom vremenu. Ovaj zadatak nazvan "Na eks suni vatru duni", gledat će istovremeno stanari smetlišta koji su kladioničari i ukoliko pogode pobjednika, dobit će novac. Pobjednik dnevnog zadatka u kući dobit će nagradu.

Prva je bila Ema koja je popila tri čašice, no dalje nije mogla. Otrčala je u WC povratiti, no brzo je došla k sebi i pridružila se ostalima u dnevnom boravku. Sljedeći je bio Nirmal koji također nije baš sklon alkoholu. Popio je četiri čaše i njihov sadržaj je povratio u ispovjedaonici. Horvat je pak bez problema i vrlo brzo popio devet čašica, no desetu je prolio. Soraja se nije baš pokazala. Ušla je u ispovjedaonicu i s gađenjem gledala čašice, ali nije gotovo ništa popila. Dule je redom ispijao i govorio: "Ljuta, brate ljuta". Žalio se kako ne može dohvatiti usta preko stakla, no popio je osam čašica prije isteka vremena. Na iznenađenje mnogih, Dragana za koju je otac izjavio da nije probala kap alkohola u životu, popila je gotovo sve na iskap i vrlo vjerojatno bi pobijedila da nije jednu čašicu prolijala.

Sljedeći je na redu bio Nemeš koji je do sad pokazao da voli popiti te u svom stilu, ispijajući jednu za drugom rekao: "Pio sam i gore koktele koje sam morao plaćati". Kada je sve popio pitao je Velikog brata ima li još, no on mu je odvratio: "Kuća časti". Očito mu je to znatno popravilo raspoloženje, jer je iz ispovjedaonice izašao visoko uzdignute glave i ostalim se ukućanima hvalio kako je bio brz te pitao ima li još. Nakon njega je pio Džordž, no budući da je on jednu čašicu prosuo, Nemeš je pobjednik. Njega je na smetlištu preko ekrana gledala Marijana i navijala za njega. Veliki brat im je objavio da je Nemeš kao pobjednik za nju osvojio dva eura na što su se oboje razveselili. Dva eura su također osvojili Nikola, Dražen i Tamara. Veliki brat im je za nagradu dopustio i da sudjeluju u tulumu ukućana u utorak.

Nemeš se žalio Soraji da je nervozan i razdražljiv

Stanari smetlišta prilično dobro podnose nove uvjete u kojima su se našli. Danas su svi sjedili u dvorištu i pričali o dogodovštinama iz svojih života. Marijana je bila odsutna, sjedila je zatvorenih očiju i povremeno bi se osmjehnula kad bi netko rekao nešto smiješno. U dvorištu kuće Nemeš je pokazivao Džordžu vježbe. Duško i dalje obasipa Soraju komplimentima, a njoj se nešto kasnije Nemeš povjeravao u dvorištu. Rekao joj je da mu nedostaju ukućani, što ga čini jako nervoznim i razdražljivim. Prepričavao joj je također i događaje s prošlog tuluma. Nirmala je pričao s Emom, zanimala ga je njena različitost, o čemu je ona bez problema pričala.

Pročitajte više