Bizarni Halloween kostim "Kim u Parizu" zgrozio svijet

Foto/Screenshot: Instagram/Costumeish

OPĆEPOZNATO je da su Amerikanci ludi za Noći vještica i da iz godine u godinu njihovi kostimi postaju sve kreativniji i bizarniji, a ove godine će, čini se, žrtva Halloweena biti Kim Kardashian koja je nedavno pretrpjela pljačku u Parizu, piše Independent. 

"Žrtva pljačke u Parizu" naziv je kostima za Halloween koji se pojavio na stranici Costumeish specijaliziranoj za prodaju potrepština za Noć vještica, a sastoji se od seksi ogrtača, duge crne perike, ogromnih sunčanih naočala, ogromnog prstena te užeta za vezanje ruku. Iako hejteri nikad ne štede slavnu starletu, ovaj put je većina stala na njezinu stranu te su u komentarima popljuvali potez stranice koja prodaje kostim.

Johnathon Weeks,  osnivač Costumeisha novinarima je rekao da mu je jako žao što se ljudi danas ne znaju nasmijati na vlastiti račun i da je Halloween samo jednom u godini dana, te da se svi trebaju opustiti.

"Još nismo prodali nijedan, ako vam to nešto znači", rekao je Weeks koji odbija popustiti fanovima slavne starlete i povući kostim iz prodaje.

Pročitajte više