BMW od 4700 eura najpopularniji je oglas tjedna: "Prodajem ga sa suzom u oku"

Foto: Index Oglasi

SVAKI ponedjeljak za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih i najgledanijih oglasa iz proteklog tjedna. Index Oglasi rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa.

Ovoga puta u našem izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo tri automobila, jednu posebnu nekretninu i super brzo karting vozilo. Svih zanima kako izgleda stan u Zagrebu koji se prodaje za više od pet tisuća eura po kvadratu, a hrpu pogleda je skupio i Suzukijev go-kart koji ima čak 130 konjskih snaga. U kategoriji automobila su vaš interes najviše privukli atraktivni Audi A3 i dva BMW-a, a upravo je super očuvana serija 3 iz 1997. godine i najpopularniji oglas prošlog tjedna. Oglas je skupio više od 20 tisuća pregleda, a na Facebooku je došao do čak 185 tisuća ljudi.

Provjerite koji su to oglasi ukupno pregledani preko 60 tisuća puta.

5. Luksuzni stan u Zagrebu

Zanima vas kako izgleda stan u Zagrebu koji se prodaje za više od 5.000 eura po kvadratu? Pogledajte ovaj oglas! Stan se nalazi na prvom katu kompleksa „Cvjetni“ i potpuno je namješten, a uz njega idu i spremište te garaža za 2 automobila. Ukupno obračunski ima 195 kvadrata, a stambena površina iznosi 166 metara kvadratnih. Zgrada je u potpunosti nova, stan je luksuzno uređen, a vaš može biti za točno milijun eura.

4. BMW serije 3 Coupe

Oglas za ovaj prekrasni BMW 323Ci jedan je od onih koje se definitivno isplati pogledati. Automobil izgleda super atraktivno, pokreće ga 170 konjskih snaga, a novom kupcu dolazi registriran sljedećih godinu dana. Vlasnik tvrdi da je u auto uloženo dosta novaca, a prodaje ga za 4.500 eura.

3. Karting Suzuki 600

Vlasnik upozorava: "Kupnja vozila na vlastitu odgovornost!". Ovo vozilo nije igračka i nije za djecu - ima 130 konjskih snaga, 140 kilograma i ekstremno je brz! U ovaj neuobičajeno snažni go-kart je uloženo puno truda i novaca da bi se pedantno složio, a sada je vrijeme da dobije novog vlasnika. Da biste uživali u vožnji ove zvjerke potrebno je izdvojiti 2.900 eura.

2. Audi A3

Ovaj lijepi A3 iz 2010. godine je prava prilika. Ima vanjski i unutarnji S-line paket, dolazi s dosta dodatne opreme, a stanje automobila je "sjedi i vozi". Do sada je prešao 201.000 kilometara i izgleda iznimno očuvano. Dolazi s novim Sava 225/40 R18 zimskim gumama, a registriran je do studenog ove godine. Sudeći po komentarima auto se posebno sviđa svim ljubiteljima Audija, ali i svim ostalim zaljubljenicima u automobile. Vaš može biti za 7.999 eura.

1. BMW serije 3

Kaže vlasnik da sa suzom u oku prodaje ovaj BMW E36 320i automatik iz 1997. godine. Kultno BMW-ovo vozilo je rijetko dobro očuvano i ima stvarnih i lagano odvoženih 112.000 kilometara. S obzirom na godinu proizvodnje posjeduje sasvim zadovoljavajuću količinu opreme, a zbog njegove vrhunske očuvanosti, auto ima više kolekcionarsku vrijednost. Prodaje se za 4.700 eura, a interes je ogroman!

Pročitajte više