Glumac tvrdi da je zbog antivakserskih stavova postao beskućnik: "Izgubio sam sve"

Foto: Instagram

NEKADAŠNJI glumac iz serije Coronation Street, Sean Ward, tvrdi da su ga antivakserski stavovi na kraju doveli do beskućništva.

33-godišnji glumac tvrdi da je morao prodati svoj četverosobni stan jer ga više ne može priuštiti. Tvrdi da nije mogao dobiti posao nakon što je iznio antivakserske stavove. Stvari je preselio u skladište, a na kraju je, tvrdi, izgubio i njih jer više nije mogao plaćati trošak skladišta.

"Cijeli moj život bio je u tom skladištu. Izgubio sam sve. Bio sam shrvan, ali nisam mogao nikoga pitati za pomoć jer moj izbor je bio da progovorim o cjepivima. Srećom, madrac sam izvadio na vrijeme i na njemu spavam u jednoj slobodnoj sobi svog prijatelja više od godinu dana", napisao je na Instagramu i dodao da mu je zbog dugova zaplijenjen i automobil.

Tvrdi da se odrekao svega kako bi potpomogao antivakserski pokret. Bio je i sudionik prosvjeda protiv mjera i cijepljenja. Na društvenim mrežama redovito iznosi svoje antivakserske stavove te to naziva "borbom za slobodu".

Inače, britanski Metro piše da je Ward tijekom snimanja Coronation Streeta zarađivao oko 100 tisuća funti godišnje. Glumio je dilera Calluma Logana.

Pročitajte više