Britney Spears žestoko se posvađala s dečkom, iz hotela je izveli u donjem rublju

Foto: Profimedia

Hitne službe reagirale su na incident između Britney Spears i njezina dečka Paula Richarda Soliza u hotelu Chateau Marmont u Los Angelesu u četvrtak rano ujutro, piše Page Six.

Izvori tvrde da je do svađe između para došlo dok su bili u luksuznom hotelu, a glasnogovornik Vatrogasne službe Los Angelesa Brian Humphrey potvrdio je za Page Six da je hitna pomoć pozvana u Chateau Marmont malo iza ponoći. "Primili smo poziv 911 s informacijom o ozlijeđenoj odrasloj ženskoj osobi. Pozivatelj nije imao puno informacija o ozljedi. Poslali smo jedno vozilo na mjesto događaja", rekao je predstavnik vatrogasaca Los Angelesa.

Vozilo hitne pomoći stiglo je na mjesto događaja do 1:17 ujutro, a na poziv su reagirali samo vatrogasci, dok policije nije bilo na terenu. Izvor je za Page Six rekao da je Spears, koja živi u obližnjem Thousand Oaksu u Kaliforniji, napustila hotel uz osiguranje i da je "sada kod kuće i na sigurnom".

Britney snimljena kako iz hotela izlazi u donjem rublju

Pjevačica je viđena kako izlazi iz hotela bosa, u donjem rublju, umotana u deku i držeći jastuk u rukama. Nakon incidenta izvori su rekli da su prijatelji pjevačice jako zabrinuti zbog njezine veze sa Solizom, a jedan je prijatelj rekao: "On je loša vijest od samog početka."

U kolovozu 2023. počelo se pisati da se Spears "zbližava" sa Solizom, svojim bivšim kućepaziteljem, ali upućeni su u to vrijeme govorili da su zabrinuti zbog njegove kriminalne prošlosti. Sudski zapisi pokazuju da je optužen za više prekršaja, pa čak i za kazneno djelo posjedovanja vatrenog oružja.

Podsjetimo, u srijedu je finaliziran razvod između Spears i njezina bivšeg supruga Sama Asgharija. Par je prekinuo u kolovozu prošle godine nakon 14 mjeseci braka. "Britney okreće novu stranicu", rekao je izvor za Page Six ranije u četvrtak i dodao da je razvod finaliziran "prijateljski" s obzirom na "strog predbračni ugovor".

Pročitajte više