Britney sprdaju zbog očajnog fotošopa: "Toliko mršava da je savila ladice"

Foto: Instagram

ČINI se kako ni nekadašnja pop-princeza Britney Spears nije odoljela čarima fotošopa, što su uočili njeni obožavatelji na jednoj od posljednjih objavljenih fotografija na Instagramu.

Britney je snimila selfie u ogledalu odjevena u modnu kombinaciju poput one u spotu za pjesmu "Hit me baby one more time" u kojoj se vidi njen struk, a svi su odmah po iskrivljenom ormaru primijetili kako ga je fotošopirala jer se ormar savija u ravnini s njim.

"Toliko mršava da je savila ladice", napisao je jedan od pratitelja u komentarima, a nije bio jedini koji je istaknuo ono što je 37-godišnjakinji, izgleda, promaknulo. "Ona je tako mršava da zapravo utječe na namještaj oko sebe da bi izgledala mršavo i dobro", dodala je druga osoba. Treća se našalila: "Uopće ne izgleda fotošopirano."

Jedna obožavateljica izrazila je brigu za glazbenicu. "Jesam li ja jedina zabrinuta za ovu ženu? Kreće se kao lutka i kada govori", komentirala je djevojka, dok je druga napisala: "Tko je se još boji?".

Inače, Britney se u posljednje vrijeme borila s obiteljskim problemima i suđenjem nakon što je tvrdila da ju je njen otac Jamie Spears bez njezinog pristanka poslao na liječenje u ustanovu za mentalne bolesti te da ju je drogirao lijekovima koje je ranije odbila piti po preporuci liječnika. Videi i fotografije koje je objavljivala šokirali su njene fanove, a i sada joj je jedna obožavateljica uputila savjet.

"Žao mi je, ali neću te više pratiti jer se osjećam kao da sam jedna od milijun ljudi koji ovo omogućavaju i očito dolazi do točke u kojoj to postaje nezdravo. Osjećam se djelomično odgovornom samo dok gledam ovu objavu. Negativna ili pozitivna pažnja, koju god da želiš, ni jedna ti ne pomaže da se opravdaš. Odgovornost nije na ljudima, mi te želimo vidjeti kako sama to radiš, nemoj koristiti svoje obožavatelje kao bijeg. Molim te, nađi vrijednost u sebi, ne u nama", poručila joj je u komentarima.

Pročitajte više