Cara Delevingne "donirala orgazam" za potrebe istraživanja, rezultati su iznenađujući

Foto: Instagram

CARA DELEVINGNE "donirala je svoj orgazam" za potrebe istraživanja koje se bavi temom zašto muškarci češće doživljavaju vrhunac u seksu i što se događa s tijelom nakon orgazma.

U dokumentarcu BBC-ja pod nazivom Planet Sex With Cara Delevingne manekenka je upoznala stručnjake, liječnike Johannesa Fusa i njegovu suprugu Saru Biderman s klinike Hamburg-Eppendorf, koji proučavaju promjene na mozgu nakon doživljavanja intimnog zadovoljstva.

Nakon orgazma njeno tijelo proizvelo supstancu sličnu kanabisu

Istraživači su usporedili njezine uzorke krvi, koje su uzeli prije i poslije masturbacije koja je završena orgazmom i otkrili da je njeno tijelo proizvelo supstancu sličnu onoj koja se nalazi u kanabisu. Zbog toga se manekenka poslije orgazma osjećala toliko dobro.

"Pripremite se za šok. Kada je u pitanju orgazam, postoji definitivna razlika među spolovima. Znanstvenici kažu da 95 posto heteroseksualnih muškaraca doživljava vrhunac tijekom odnosa, ali samo 65 posto heteroseksualnih žena to pođe za rukom", rekla je jedna od najplaćenijih svjetskih zvijezda u ovom dokumentarcu.

Pročitajte više