Cheryl Cole se bacila na posao, Ashley se još uvijek nada pomirenju



ASHLEY COLE polako bi trebao početi gubiti nadu u pomirenje sa suprugom Cheryl. Naime, dok se nevjerni nogometaš još uvijek nada susretu s njom, Cheryl se bacila na poslovne obaveze u. Dok ona provodi dane u studiju, Ashley ih provodi na liječenju u Francuskoj, gdje će, zbog ozljede provesti dodatnih tjedan dana.

Činjenica mu je još teže pala kad je shvatio da se zbog ozljede neće vratiti u Englesku i popričati sa svojom suprugom. I dok se Cole i dalje nada da će možda uspjeti izgladiti situaciju sa svojom suprugom, prijatelji zgodne Cheryl izjavili su da se nogometaš ne bi trebao nadati ničemu, osim možda mirnom razgovoru sa suprugom o detaljima razvoda.

I dok par vrlo malo detalja o svom razvodu iznosi u javnost, njezini prijatelji ispričali su za medije kako podržavaju svoju prijateljicu. "Ona mi je prijateljica, a prijateljima se uvijek pomaže u teškim vremenima. Prolazi kroz teške dane, no ona je snažna osoba. Čuo sam se s njom i tu sam za nju", rekao je i nadodao kako zna da će Cheryl napraviti za sebe ono što je najbolje. No, Cowell nije jedini koji podržava zgodnu Cheryl.

Nedavno se i Victoria Beckham izjasnila o svojoj podršci kolegici WAGS-ici i pjevačici. "Podržavam ju sto posto. Nisam razgovarala s njom, no uvijek sam tu za nju. Suosjećam sa svima koji prolaze kroz teška vremena", rekla je Victoria. I dok svi nagađaju hoće li se ili neće par pomiriti, brat lijepe Cheryl, Andrew, izjavio je da je to nemoguće. "Koliko ja znam, oni komuniciraju isključivo o stvarima vezanim uz njihov razvod. Nema šanse da ga Cheryl primi nazad", zaključio je Andrew.

Pročitajte više