Čini se da su Meghan i kraljica razgovarale prije sprovoda: "Bio je i Archie"

Foto: Guliver

MEGHAN MARKLE razgovarala je s kraljicom Elizabetom prije sprovoda princa Philipa, piše američki People.

Vojvotkinja od Sussexa sprovod je pratila iz svog i Harryjevog doma u Kaliforniji jer su joj liječnici savjetovali da ne putuje zbog trudnoće. "Meghan je razgovarala s Harryjem o svemu prije njegovog puta u Britaniju, a ona i Archie čuli su se i s kraljicom", rekao je izvor za People.

Inače, Harry je jednom prilikom otkrio da se on i supruga čuju s kraljicom preko Zooma te da su kraljica i pokojni princ Philip tako pratili i Archiejevo odrastanje.

"Meghan i Harry bili su u kontaktu svakog dana u periodu oko sprovoda. Zna da je Harryju put u Englesku bio težak. Nije htio ostaviti Meghan i Archieja. Meghan mu je svakog dana ponavljala da su dobro, nije htjela da se brine", dodao je izvor.

Harry se u utorak vratio u SAD iz Velike Britanije.

Inače, iako nije prisustvovala sprovodu, Meghan je poslala cvjetni vijenac na kojem se našla i posveta koju je ispisala rukom.

Princ Philip preminuo je u dobi od 99 godina, a sprovod je održan u subotu. Upravo na djedovom sprovodu prvi su se put, od Harryjevog odlaska iz zemlje, sreli princ Harry i princ William.

Pročitajte više