Članovima obitelji naplaćuje 170 eura za božićnu večeru: "Jeftinija sam od restorana"

Foto: Instagram

Britanka Carla Bellucci za svoje goste ima posebno božićno iznenađenje koje će ih dočekati na vratima. Svakom od njih će naplatiti večeru koju je pripremila jer smatra da zaslužuje zaraditi nakon kuhanja za 15 ljudi. Tvrdi da je jeftinija od restorana, ali neki su joj otkazali dolazak.

Sada, kako se bliži blagdansko vrijeme, Carla (42), očekuje do devet gostiju, uz njezinu užu šesteročlanu obitelj, koji će sjediti za stolom u njezinoj kući na Božić. Svakom od njih će biti naplaćeno 170 eura za punu večeru s puretinom, uključujući čašu šampanjca, piše Daily Mail.

"Dat ću im jednu čašu šampanjca, a ako žele još pića, mogu donijeti svoje. Sve što radim je za profit i moja obitelj to razumije", kaže Carla. Dodala je da su neki rođaci bili zgroženi njezinom idejom i javili su joj već da možda neće doći.

"Najomraženija žena u državi"

"Ako želite kvalitetu, morate je platiti. Možda ćeš pronaći jeftiniju verziju od moje, ali moja će večera biti puno otmjenija od toga. Ne bi bilo ništa jeftinije da odete u restoran ili hotel na božićni obrok, pa zašto bih ja ostala bez novca", istaknula je.

Rekla je da će vrata otvoriti oko 14 sati, a u 22 sata sve će ih izbaciti van i poslati kući. Carla je prije nekoliko godina bila "najomraženija žena u Britaniji" kada je priznala da "muze sustav" tijekom intervjua za emisiju This Morning 2019.

Kritizirali su je jer je dobila besplatnu operaciju nosa nakon što je odglumila depresiju. Uslijed reakcije drugih, bila je prisiljena preseliti se zbog prijetnji. Ranije ove godine, kada je njezina kći napunila 18 godina, Carla je otkrila kako je potrošila preko 11 tisuća eura na proslavu.

Pročitajte više