Svi pričaju o govoru Jennifer Coolidge, a ovo su legendarni trenuci iz njene karijere

Screenshot: YouTube

SVI pričaju o urnebesnom govoru Jennifer Coolidge kojim je ukrala show na 80. dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu. Ovo nije prvi put da je glumica, najpoznatija kao Stiflerova mama, postala hit. Neke od njezinih najboljih trenutaka u serijama, filmovima i općenito životu možete pronaći u nastavku.

Pojavila se u spotu Ariane Grande

Jennifer se pojavila u spotu Ariane Grande za pjesmu Thank you, next, zbog čega joj je popularnost naglo bila skočila. Glumica je nakon toga čak javno zahvalila Grande i pripisala joj zasluge što joj je "pomogla da oživi svoju karijeru".

"Zanima me znaš li da me ljudi često pitaju kako se moj život promijenio. Da, glumila sam u Bijelom lotosu, ali mislim da je zapravo sve počelo kad si me ti upitala da glumim u spotu za Thank you, next", poručila je jednom prilikom pjevačici.

Nije znala koristiti iPhone

Coolidge je svoje obožavatelje oduševila zabavnom snimkom s proslave Nove godine na kojoj je pokazala kako se muči s korištenjem iPhonea. "Kako ovo funkcionira? Kako se okreće? Kako da ga pokrenem?" čuje se kako govori u videu.

Njezina slavna scena iz Bijelog lotosa postala mem

Nakon što otkrije da je prevarena u Bijelom lotosu, njezin lik Tanya uništi hrpu "zlih gejeva" prije nego što umre. Dok su mnogi bili razočarani što njezin like umire, drugi su se počeli sprdati s urnebesnom rečenicom iz scene.

Britanskim naglaskom oduševila u Prijateljima

Glumica je oduševila i svojim pojavljivanjem u Prijateljima, kada je utjelovila Monicinu i Phoebeinu staru prijateljicu Amandu Buffamonteezi. Posebnu je pažnju ukrao njezin britanski naglasak u toj epizodi.

Podsjetimo, govor Jennifer Coolidge, koji možete pogledati ovdje, bio je jedan od najdužih, ali i najzabavnijih uvodnih govora prije dodjele nagrada. Glumica je govorila o svojim strahovima od spoticanja o riječi te se našalila da joj je netko predložio da obuje kroksice i više pazi na teleprompter.

Pročitajte više