Dalibor iz ŽNV-a smršavio gotovo 70 kilograma, osvojio nagradu od 50 tisuća kuna

Foto: Press

MNOGO je iznenađenja bilo u finalnoj epizodi šeste sezone showa Život na vagi. Jedan od onih koji je iznenadio transformacijom bio je Dalibor Kujundžić. Osim što je drastično smršavio, obojio je smeđu kosu u platinastoplavu.

Osvojio 50.000 kuna

Dalibor je na početku showa imao 158.6 kilograma, a sada ima nevjerojatnih 90 kilograma. Smršavio je ukupno 68.6 kilograma, odnosno izgubio je 43.3% tjelesne mase. Time je postao nefinalist s najboljim rezultatom te je osvojio nagradu od 50 tisuća kuna.

Rekao je da mu je trebalo malo više vremena da usvoji koliko je prehrana bitna u gubitku kilograma te je istaknuo da je njegova majka zaslužna što je otkrio nove okuse. "Radio sam sve isto kao i u Gorskom kotaru, ali prehrana je najvažnija. Kopirao sam treninge s Edom; šetnja, bicikl, bučice...", rekao je Dalibor u finalu.

"Tek ću biti svjestan što sam napravio. Super je ovo stvarno, ali moram reći da je moglo i bolje - nisam baš bio savršen, ali ovo je super, prezadovoljan sam", dodao je. 

Čapo pobijedio u šestoj sezoni

Pobjednik šeste sezone Života na vagi je Josip Čapo, 31-godišnjak iz Feričanaca. U show je ušao sa 169 kilograma, a sada ima 93.7 kilograma. Smršavio je 78.3 kilograma. Osvojio je 150.000 kuna.

Pročitajte više