Deppov odvjetnik: Amber je od glumca tražila da besplatno živi u njegovim stanovima

Foto: EPA

AMBER HEARD je prijetila da će tražiti zabranu prilaska ako joj Johnny Depp ne nastavi dopuštati da besplatno živi u tri njegova penthousea u Los Angelesu, tvrdio je glumčev odvjetnik tijekom suđenja u Fairfaxu u Virginiji, prenosi Mirror.

Pokazao je dokumente Amberine odvjetnice iz 2016. godine, koji uključuju spisak financijskih zahtjeva glumice. Godine 2016., tvrde, poslano je pismo Deppovom odvjetniku u kojem se navodi kako Amber nije podnijela zahtjev za zabranu prilaska, već da "želi pronaći dugoročna rješenja". 

Pismo je poslano tri dana nakon što se par posvađao, a Amber je tada tvrdila da je glumac udario mobilnim telefonom. U pismu je Amberina tadašnja odvjetnica Samantha tražila i iznos od 100.000 dolara za troškove odvjetnika i 25.000 dolara za troškove forenzičkog računovodstva. 

"Kao što možda znate, Johnny Depp je napao Amber i prijetio joj. Postoji nekoliko svjedoka ovog incidenta i postoje fotografije koje prikazuju materijalnu štetu koju je Johnny nanio. Ovo nije prvi takav incident. Dogodila su se još dva u proteklih šest mjeseci", pisalo je između ostaloga u pismu.

Odvjetnica je tvrdila kako je Amber ipak prije no što je izdala listu zahtjeva "željela pronaći brzo privatno i obiteljsko rješenje". Heard je tada tražila i korištenje crnog Range Rovera, no naposljetku je podnijela zahtjev za privremenu zabranu prilaska. Nije poznato što su se tada dogovorili Deppovi odvjetnici. 

Depp navode o zlostavljanju poriče.

Pročitajte više