Derek Hough želi spasiti vezu s Cheryl Cole pa je zvao njezinu majku u pomoć

VEZA Dereka Hougha i Cheryl Cole je u velikoj krizi. Naime, lijepa pjevačica nije previše zainteresirana za plesača, a on radi sve kako bi spasio ono što se spasiti može. U nastojanjima da zainteresira svoju Cheryl, Derek je doletio u London kako bi je romantično iznenadio, a tražio je i pomoć od njezine majke. Derek je u London stigao u četvrtak kasno navečer, a prije toga je razgovarao s Joan, majkom lijepe Cheryl.

Hough se za njihovu vezu zabrinuo nakon što mu Cheryl nije odgovorila na čestitku za Valentinovo. "Dogovorio je sve s Joan, koja mu je predložila da će biti najbolje da priča s Cheryl te mu otkrila i da je Cheryl u posljednje vrijeme tužna i zbunjena", otkrio je izvor za strane medije. Nakon svega, Hough se boji da pjevačica više nije zainteresirana za njega.

"Rekao je kako mu se Cheryl čini sretna što ga vidi, no nikako nije mogao dokučiti što misli. Također, bila je hladnija prema njemu nego inače. Sada će s njom voditii iskren razgovor. Ne želi čuti ono najgore, no ipak, više bi volio znati kako trenutno kotira", izjavio je izvor blizak plesaču.

Pročitajte više