Diddy, kojeg optužuju za sudjelovanje u trgovini ljudima, 2022. bio je u Hrvatskoj

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

AGENTI američkog Ministarstva domovinske sigurnosti otvorili su istragu protiv hip-hop zvijezde Seana Combsa te su pretražili njegove nekretnine u Los Angelesu i na području Miamija. 

Istragu vode savezni agenti iz New Yorka, gdje je bivša djevojka podnijela tužbu protiv Combsa na saveznom sudu u studenom optužujući ga za sudjelovanje u trgovini ljudima u svrhu seksualne eksploatacije. Combs (54) tvrdi da je nevin i da je pozadini takvih tužbi želja da se dođe do "novca na brzaka".

2022. bio u Hrvatskoj na luksuznoj jahti

Reper je prije gotovo dvije godine bio u posjeti Hrvatskoj. Sa slavnim društvom, Matthewom McConaugheyjem, Woodyjem Harrelsonom, Chrisom Rockom, Sachom Baronom Cohenom, Davidom Spadeom i drugima uživao je na jahti koja je jedno vrijeme bila usidrena u blizini Splita.

Plovili su na luksuznoj jahti Serenity dugoj 72 metra. Cijena tjednog najma ove jahte kreće od 550 tisuća eura (oko 4 milijuna kuna) na gore, ovisno o terminu u kojem se želi iznajmiti te dodatnim putnim troškovima.

Serenity ima 15 spavaćih soba te može smjestiti do 28 gostiju i 30 članova posade, za koje postoje odvojene prostorije. Spavaće sobe za goste uključuju i jedan glavni apartman te šest VIP kabina, a jahta uključuje i teretanu, prostore za sunčanje, jacuzzi, bazen i brojne prostorije za zabavu i opuštanje. 

Pročitajte više