Dok se Severina udavala, Milan Popović je bjesnio zbog njene zabrane

Foto: Instagram

DOK JE Severina uživala u pripremama svoje svadbe, njen bivši Milan Popović je bjesnio jer mu hrvatska pjevačica nije dopustila da vidi zajedničkog sina Aleksandra.

Iako su Severina i Igor u Beogradu proveli nekoliko dana i sa sobom poveli dječaka, Popović nije vidio sina, iako se navodno tome nadao. Severini je preko dadilje poručio da mu dopusti da barem nekoliko sati provede sa sinom, no ona nije željela ni čuti za to, piše srpski Alo. Rekla je da želi da sin bude uz nju tijekom priprema za vjenčanje.

"Milan je trebao uzeti dijete i provesti neko vrijeme s njim dok je mali Aleksandar bio u Beogradu s majkom i Igorom, ali se to nije dogodilo, što je njega jako naljutilo. Severina je željela da dijete bude sve vrijeme uz nju pa je tako Aleksandar boravio u hotelu, gdje su ga čuvale dadilja i ona. Na dan vjenčanja, Aleksandar je bio s dadiljom i Sevkinim najboljim prijateljem, koji su se brinuli o njemu dok su ona i Igor obavljali posljednje pripreme za svadbu i dok se mlada spremala za spektakl", rekao je izvor blizak Popoviću.

Milan nije želio da mu sin bude na Severininoj svadbi

Kad je počelo vjenčanje, Aleksandar je cijelo vrijeme bio uz mamu.

"Milan se protivio da mali bude na svadbi mjesecima prije slavlja, a on i Severina su se svađali zbog toga. Međutim, ona je ipak napravila po svom i dijete je sve vrijeme bilo uz nju. Popović je zbog toga još ljut. Ne provodi onoliko vremena s djetetom koliko želi", dodao je izvor.

Tvrdi da kralj bakra jedva čeka da završi suđenje za starateljstvo i da sud odredi kada će viđati te koliko će vremena provoditi s njim.

"Milan se na posljednjem ročištu nije pojavio jer je bio bolestan, ali je bio njegov odvjetnik. Ništa još nije riješeno, ali on jedva čeka da se sve to završi i da sud odredi kada i koliko će vremena moći provoditi sa sinom. Sa Severinom nije u dobrim odnosima, ona mu ne izlazi u susret i ne sjećam se kada je posljednji put pustila da Aleksandar bude kod njega. Popović je zatražio starateljstvo nakon što mu je dosadilo gledati sinove fotografije na društvenim mrežama, na kojima često pozira s Igorom", dodao je izvor.

Sam Milan za medije nije želio reći ništa na tu temu. 

Pročitajte više