Donna i Steve odbili "Beverly" zbog sramotno niskih honorara

PROŠLI mjesec, točno u vrijeme kada je počelo snimanje remakea najglamuroznije teen sapunice devedesetih, "Beverly Hillsa", Tori Spelling, koju je proslavila upravo ova serija i čiji je tatica, Aaron Spelling, bio jedan od glavnih producenata iste serije, najavila je kako ipak neće glumiti u remakeu "iz osobnih razloga". U Torine "osobne razloge" tabloidi su odmah povjerovali, budući da je nedavno rodila kćerkicu Stellu, međutim sa seta snimanja procurile su informacije koje svjedoče o pravom razlogu izostajanja Donne Martin iz novih zgoda i nezgoda losanđeleskih tinejdžera.

Producenti su, naime, Tori ponudili samo deset tisuća dolara po epizodi, na što je ova isprva pristala - međutim, kada je čula kako Jennie Garth i Shanen Doherty za utjelovljenje razmažene plavušice Kelly i uvijek razumne Brende po epizodi dobivaju u najmanju ruku trostruki honorar od nje, odustala je. Jennie i Shanen po epizodi dobivaju honorar od minimalno trideset tisuća dolara, ali se pretpostavlja da je u pitanju pedeset, što i nije neka lova, ali u usporedbi s Torinih deset, i dalje je jasno tko su bile istinske zvijezde originalnog serijala, bez obzira na obiteljsko zaleđe.

Ianu Zierigu ponuđeno bijednih pet tisuća dolara po epizodi

Međutim, gore od Tori Spelling prošao je Ian Zeiring, koji je u prvom "Beverlyju" igrao punih deset godina, jednako kao Jennie i Tori, od 1990. godine, kada se serija počela snimati pa sve do zadnjih kadrova koji su se snimili 2000. godine, razmaženog usvojenog sina glumice iz popularne sapunice. Njemu je, za razliku od njegovih "zvjezdanih" kolega po epizodi ponuđen honorar od pet tisuća dolara. Svi stari likovi u remakeu bi trebali zaigrati svoje prvotne uloge.

V.V.

Pročitajte više