Državni vrh, rakija od višnje i šljokičasta rapsodija sinoć na Dolcu

NAKON izvlačenja parova svjetskog rukometnog prvenstva održanog sinoć na Trgu bana Jelačića, bio je organiziran V.I.P.party na Dolcu na kojem su predstavnici hrvatskih županija postavili štandove gdje su se nudile razne županijske delicije, te pozornica gdje je skupina Colonia održala svoj koncert. Brojni uzvanici, kao što je državni vrh, predstavnici županija, Gradsko poglavarstvo, predstavnici Međunarodnog rukometnog saveza, pa i manekenke, baka Slavica, Matija Vuica ili Žuži Jelinek, uživali su u hrani i piću kojima su se predstavljale županije na svojim štandovima. Definitivno najposjećeniji štand bio je onaj Bjelovarsko-bilogorske županije na kojem se nudila rakija od višnje za kojom su posebno poludjeli Iva Bagić, Ivano Balić, Ana Brdarić i Antonija Mandić. Naime, djevojkama je višnjevača bila "takav hit", da su im naposljetku predstavnici županije na stol donijeli cijelu bocu.

Nakon degustacije razno raznih delicija, mnogobrojni gosti su poslušali koncert skupine Colonia, te na sva zvona hvalili znatno manje kilograma pjevačice Indire Vladić Mujkić. "Plavuše se najbolje zabavljaju", jednom je prilikom rekla Indira, koja je nakon dugog niza godina kao crnka ipak održala obećanje i ostavila plavu boju kose, a ljubitelji dancea posvjedočili su i njezinoj mršavijoj liniji na čiji račun pjevačica svakim danom sve više uživa komplimente. Da bi nastup bio što spektakularniji, na pozornici su zajedno s Indirom nastupile plesačice koje su svojim "bacanjem na sve strane" pridonijele energiji koncerta, pogotovo jer su bile odjevene u ultra kratke šljokičaste haljine. "Vidjeli smo svijeta, ali naše cure su najljepše od svih!", nerijetko je bio komentar muškog, ali i ženskog dijela publike koja je pljeskala na svaki njihov skok.

"Zagrebačka Arena biti će dovršena u rokovima"

Hrvatska će biti domaćin Svjetskog rukometnog prvenstva od 18. siječnja do 1. veljače 2009. godine i to u sljedećim gradovima: Zagreb, Zadar, Split, Osijek, Varaždin i Poreč. Što se tiče završetka izgradnje zagrebačke Arene, gradski čelnici su najavili kako će "sve biti dovršeno u rokovima", a stadion će moći primiti do petnaest i pol tisuća navijača.

L.V.
Foto: L.T.

Pročitajte više