Dugo mu je trebalo: George Clooney uhvaćen s novom ljepoticom

IAKO se još donedavno pričalo kako će zakleti neženja i jedan od najpoželjnijih muškaraca u Hollywoodu, George Clooney, djevojku Saru Larson odvesti pred oltar, glumac je naprasno prekinuo vezu, a ovih je dana "uhvaćen" kako se zabavlja s novom ljepoticom. Paparazzi su ga, naime, snimili na odmoru u Italiji, a pogled u njegov hotelski apartman otkrio je kako se uspješno izliječio od još jednog ljubavnog brodoloma i nastavio dalje - u svom poznatom stilu.

Tajanstvena djevojka njegov je apartman na jezeru Como dobila na korištenje još dok je bio u vezi sa Sarom Larson, ali tada, prema tvrdnjama njihovih prijatelja, nisu bili u vezi. Clooney joj se u Italiji pridružio nakon pregovora s producentima novog potencijalnog holivudskog kino hita, trilera "Turist" koji će se snimati prema bestselleru Olena Steinhauera, a u kojem bi trebao imati glavnu ulogu.

Zbog Clooneya više nije konobarica

Sarah Larson prije veze s Clooneyem radila je kao konobarica, a nekoliko mjeseci držanja za ručice s popularnim holivudskim zavodnikom itekako joj je pomoglo u karijeri. Nedavno je, naime, postala zaštitno lice nove kolekcije dizajnera Christiana Audigiera, koji o njoj ima samo riječi hvale: "Svježa je, elegantna i sa stilom. Vidio sam je na crvenom tepihu i oduševila me svojim držanjem i europskom elegancijom". Ipak, američki tabloidi ne štede ljepoticu koja se, pišu, proslavila "hopsajući" za Clooneyem, pa su se ovih dana raspisali o povećanju grudi kojeg je napravila nakon što ju je glumac ostavio.

M.A.
Foto: TMZ

Pročitajte više