Duran Duran ponovo na okupu nakon 18 godina

BEND koji je prodao 60 milijuna albuma i na internetu ima 50.000 svojih stranica nastupio je u originalnoj postavi pred rasprodanim "Roxy clubom" u Los Angelesu.

Mnogi su čekali po deset sati da bi se domogli ulaznica za koncert na kojem je bilo mnogo poznatih faca poput glumca Nicholasa Cagea i pjevača Becka.

44-godišnji Simon Le Bon u društvu koju godinu mlađih Johna, Rogera i Andya Taylora, te Nicka Rhodesa oduševio je prisutne izvođenjem starih hitova.

Prašile su se pjesme "Rio" i "Girls On Film" kojima su nekada oduševljavali obožavatelje širom svijeta.

Duranovci su svojevremeno bili najomiljenija grupa pokojne princeze Diane, a njihova pjesma "A View To Kill" jedini je hit koji je sa soundtracka serijala filmova o Jamesu Bondu stigao na vrh top listi.

Prisjetimo se da je Simon Le Bon prije dvije godine sa nešto izmijenjenim sastavom nastupio i u Zagrebu u sklopu istočnoeuropske turneje na koju su krenuli "da upoznaju gradove u kojima još nisu bili".

U našoj metropoli dobro su se osjećali iako su neki naši glazbeni kritičari pokopali njihov nastup misleći da su veći autoriteti od legendarnog benda koji odavno ima svoje mjesto i na čuvenoj hollywoodskoj Stazi slavnih osoba.

Pročitajte više