Dva BMW-a, Mercedes, Audi i moderna kuća oglasi su tjedna, a jedan od njih izazvao je raspravu

Foto: Index Oglasi

SVAKI ponedjeljak za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih i najgledanijih oglasa iz proteklog tjedna. Index Oglasi rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa.

Ovoga puta u našem izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo četiri iznimno interesantna automobila i jednu super povoljnu nekretninu. Atraktivni BMW serije 3 Coupe, povoljni Mercedes CLS i BMW 318i dobiven na nagradnoj igri skupili su tisuće i tisuće pregleda, ali dva oglasa ipak su bili najveći hitovi tjedna. Moderna kuća u Hrvatskom zagorju koja se prodaje za samo 57 tisuća eura ponuda je koja se ne propušta, a Audi A6 izgleda jednostavno savršeno. 

Provjerite koji su to oglasi ukupno pregledani preko 110 tisuća puta. 

5. BMW serija 3 Coupe

Ovaj oglas je na našoj Facebook stranici izazvao različite reakcije. U preko 100 komentara neki korisnici našeg oglasnika izrazili su stav kako je cijena od gotovo 11 tisuća eura pretjerana dok drugi podržavaju oglašivača koji tvrdi kako je u ovaj BMW 323i uloženo brdo love, a i truda i muke da bi sada ovako izgledao, vozio i zvučao. Auto ima originalni M paket izvana i iznutra, registriran je do svibnja 2019. godine, a prodaja nije hitna. 

4. Mercedes CLS

Ovo je pravi primjer kako izgleda odlična ponuda i pravo je čudo što je oglas još uvijek aktivan. Mercedesova zvjerka od 306 konjskih snaga je jako očuvana i full opremljena, a vaša može biti za 9.700 eura. Automobil je od 2006. godine do danas prešao 205.000 kilometara, a nedavno je napravljen kompletan servis.

3. BMW serija 3

Ovaj BMW 318i je osvojen u nagradnoj igri i praktički je nov – prešao je tek dvije i pol tisuće kilometara. Pokreće ga 136 konjskih snaga, registriran je do travnja sljedeće godine, a ima i još dvije godine garancije. Vaš može biti za 33.000 eura.

2. Kuća u Hrvatskom zagorju

Želite li posjedovati ovu nekretninu morate požuriti. Prodaje se za samo 57 tisuća eura, a u samo dva dana ju je putem naše Facebook stranice vidjelo već 150 tisuća ljudi. Prekrasna moderna kuća nalazi se u mjestu Gornji Kraljevec, u pravoj zelenoj oazi. Kuća je velika 110 četvornih metara i potpuno je namještena, a okućnica površine 1200 m2 dolazi s raznovrsnim cvijećem, ukrasnim biljem, drvećem, te voćkama. 

1. Audi A6

Ovaj Audi se jednostavno mora pogledati. Auto izgleda nevjerojatno dobro, vrhunski je opremljen i jako je očuvan. Prešao je originalnih 190.000 kilometara i dolazi bez potrebe za ikakvim dodatnim ulaganjem. Prodaje se za 32 tisuće eura.

Pročitajte više