Amerikanci nazvali Čolića srpskim Tomom Jonesom: "Jedan od najskupljih na Balkanu"

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Američka stranica celebritynetworth.com opisala je Zdravka Čolića kao jednog od "najimućnijih pjevača na Balkanu". Prema posljednjim podacima na stranici, Čolićevo bogatstvo procijenili su na 20 milijuna dolara.

"Čola je srpski Tom Jones. Izdao je 15 albuma i ima status jednog od najskupljih pjevača na Balkanu. Napunio je stadion Marakana, Ušće, a 2019. godine je postavio apsolutni rekord sa šest koncerata zaredom u beogradskoj Areni, gdje ga je slušalo 110.000 ljudi", piše na Celebritynetworthu.

Srpski mediji pišu da je Čolić uvijek isticao kako su mu financije loša strana. "Nе možе čovjеk promijеniti svoju ćud, kod mene je trošеnje uvijek bilo malo prеtjеrano i dandanas jе", rekao je jednom prilikom, prenosi Nova.rs. Inače, pjevač s obitelji živi u luksuznoj vili na beogradskom Košutnjaku.

Podsjećamo, Zdravko Čolić je bosanskohercegovački pjevač zabavne glazbe i svojedobno najveća jugoslavenska pop zvijezda. U Beogradu živi od 1989. godine. Popularan je i u Hrvatskoj gdje je ove godine nastupao za Dan žena.

Pročitajte više