Ekskluzivni video: Farmeri krše pravila, Alex izvana radi na osvajanju i podjeli love

NOVA TV u večerašnjoj emisiji pred Alex Grdić planira pustiti snimku koja je nepobitan dokaz da dogovor o podijeli nagrade od pola milijuna kuna na pet ravnopravnih dijelova postoji, te da su ga Alex, Jelena, Stefany i Svizac nepobitno sklopili. Na snimci, koja dosad nije puštena u javnost, Alex svojim saveznicima u paktu govori da se ne brinu zbog Dvine jer je ona ima u šaci, i da joj može (i hoće) u civilizaciji jako naštetiti. "Znam o Dvini nešto što ti nikad nećeš znati. A mogu joj to vratiti vani. Ja ću izać van, i izvana sve odradit. Ja to mogu sve odradit. Ja ono kužiš izvana svakom sto, sto!", Alexin je pakleni plan.

Alen: Tak i onak joj budemo zvratili duplo.
Alex: Ali ja joj mogu vratit. A znam o Dvini nešto što ti nikad nećeš znati.

Stefany: O kome?
Alex: Dvini. A mogu joj to vratiti vani.
Alen: (Pjeva bezveze o Stefani)…A znaš šta su mi danas postavili pitanje…
Alex: Da ti Jelena i on budete zadnji i ja to mogu.
Alen: Jel ti misliš …šššš…ušutkava Aleks …Danas mi je postavila novinarka pitanje jel ti misliš kao i Rafo da su dva klana - Jelena, Aleks i Stefany te Hana, Dvina i Ivana?
Stefany: Šta te pitala?
Alen: Jel ti misliš da su dva klana Jelena, Aleks i Stefany i Hana, Dvina i Ivana?, a ja sam rekao da i da sam u vašem klanu.
Alex: Ja to mogu sve odradit. Kak ste vi glupi. Ja mogu izać van. Ej Alen ja mogu izać van…
Stefany: I Jelena je gazda
Alex: I dalje vas produživat i mi smo tu... Ali ja to mogu…ona isto i ne kuži ….šššš….
Stefany: Nemoj pred kamerom, sve snimaju.
Alex: Ja ono kužiš izvana svakom sto, sto!
Stefany: Snimaju Alex.
Alen: Ja sam za!
Hana: (upada u kuhinju) Kondor je opet poletio!
Stefany: Alex, šuti, sve se snima!

Izgleda da je Stefany Hohnjec preuzela ulogu glavne svadljivice Farme - djevojka koja je nekoć bila poznata po ronjenju suza promijenila je ploču i pokazala svoju "buntovnu" stranu. To već lagano počinje živcirati ostale farmere, pogotovo muški dio, pa im je bivša sportašica stalno "na tapeti".

Stefany i njezina stražnjica - vječna inspiracija farmera

Prvo joj je Svizac prigovorio kako je lijena i kako ništa ne radi, na što se ova obrecnula na njega i rekla mu da gleda svoja posla, a nešto kasnije drznuo se ponovo prigovoriti joj - i to da previše jede.

"Nemoj toliko jesti, imaš veliko dupe", rekao joj je Alen, na što je ova poludjela i izderala se na njega da "zašto uopće i gleda u nju", a Neno je odmah uhvatio priliku i nadovezao se na Svisca.  "Što da drugo gleda kada je tvoja guzica toliko velika da se ništa drugo ne vidi!", drzak je bio Neno na što je Stefany opet poludjela, izvikala se na dečke i demonstrativno napustila kuhinju.

Jelena priznala da je pijanica

Stefanyina saveznica Jelena priznala je farmerima da je "previše" sklona alkoholu - nakon brojnih pijančevanja, u kojima, kako je  priznala, vrlo često nije znala za sebe, odlučila je da neće više toliko piti. Zapravo, piti će samo koliko joj treba da bude vesela, tako da se možda onda bude i sjećala svojih brojnih izlazaka i razuzdanih noći. "Ne želim se tako napiti da ne znam gdje sam, pa da mi sve moraju prepričavati!", mudro je zaključila.

Kao i svakog petka, Farmom se širi nervoza zbog večerašnjeg dvoboja. Hana je izabrana za prvu duelisticu, te je sa sobom u izolaciju ponijela praktikum kako bi dok je u samoći mogla učiti, što je farmerima dalo jasnu ideju o tome kakav Hana dvoboj večeras očekuje. Stefany je, pak, najnervoznija, jer sad kad nema Alex, predosjeća kako bi upravo ona mogla biti ta koja će se večeras naći u ringu. Ako bude tako, sigurno će izabrati dvoboj izdržljivosti, jer smatra da je od Hane i jača i teža, te je u žaru svoje odluke pred farmerima željnim ženskog "fajta" demonstrirala kako jake bicepse ima.

Više video zapisa s Farme pogledajte na Video Indexu!

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više