Ekskluzivno: Pogledajte Shortyjev spot za novu pjesmu "Miris juga"

VINKOVAČKI reper Dalibor Bartulović, javnosti poznatiji kao Shorty, snimio je spot za svoju novu pjesmu "Miris juga" koja je ujedno i najavni singl za njegov novi album koji bi svjetlo dana trebao ugledati krajem ove godine. Spot se snimao u popularnom klubu Pineta u Bristu kraj Makarske, a u njemu su gostovale atraktivne brazilske plesačice, koje prvi puta gostuju u nekom od spotova hrvatske estradne scene.

Spot, u režiji Danijela Tipure, koji potpisuje brojne video uratke na hip hop sceni, počeo se snimati na lokacijama u Vinkovcima, Shortyjevom rodnom gradu koji je opjevao u svom najvećem hitu "Dođi u Vinkovce", odakle je snimateljska ekipa u sponzorskom automobilu marke BMW krenula na put od Vinkovaca ka Dalmaciji te se zaustavila u klubu Pineta na makarskoj rivijeri. Spot je specifičan po tome što se u njemu uz Shortyja po prvi put pojavljuju profesionalni plesači, a posebne gostujuće zvijezde spota stigle su iz Brazila, Angelo i Ana Claudia, ali ni ljepotica iz domaćih redova nije nedostajalo - uz brojne prekrasne hostese u spotu se uz vinkovačkog repera pojavljuje i Petra Hajduk. Snimanje spota izazvalo je znatiželju brojnih domaćih i stranih turista koji su se zatekli u Bristu u blizini kluba Pineta, koji se osim bogatog klupskog programa može podičiti i svojom privatnom plažom.

Pjesma "Miris juga" premijerno je izvedena na prvom CMC festivalu održanom 17. svibnja u Puli i trenutačno iznimno visoko kotira na radijskim glazbenim ljestvicama diljem Hrvatske, kao i u susjednoj Bosni i Hercegovini te Sloveniji, a premijera spota održat će se na hrvatskom glazbenom televizijskom kanalu, CMC-u. Spot su podržali Grad Vinkovci, Županija vukovarsko-srijemska, Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije, klub Pineta Brist i tvrtka Vuko d.o.o. ovlašteni zastupnik BMW vozila za Slavoniju.

K.H.
Video: Danijel Tipura
Foto: Index

Pročitajte više