Emma Thompson otkrila bolnu istinu iza poznate filmske scene: "Srce mi je bilo slomljeno"

Foto: Youtube/Splash

IAKO se radi o komediji, u filmu Zapravo ljubav postoji vrlo snažna i emotivna scena. Radi se o trenutku kad žena, koju glumi Emma Thompson, shvati da je njen muž kupio nakit za drugu ženu i počne grčevito plakati.

Glumica je priznala da je scenu u kojoj žena doznaje da je suprug vara odigrala toliko uvjerljivo jer je i sama imala iskustvo s preljubom. U to joj je vrijeme srce slomio njen prvi suprug Kenneth Branagh.

Kenneth i Emma su bili jedan od najpopularnijih holivudskih parova sve dok se nisu razveli nakon osam zajedničkih godina kad je on započeo aferu s glumicom Helenom Bonham Carter, piše Daily Mail.

"Scena u kojoj moj lik stoji pokraj kreveta i plače je toliko popularna jer je to nešto kroz što je svatko prošao. Ken mi je slomio srce i znala sam kako je to kad pronađeš ogrlicu koja nije namijenjena tebi. Nije se radilo baš o ogrlici, ali svi razumijemo osjećaj", rekla je Emma.

Emma i Kenneth upoznali su se 1987. na snimanju BBC-jeve drame Fortunes Of War i vjenčali dvije godine kasnije. Ostali su zajedno sve dok on 1994. nije započeo aferu s Helenom Bonham Carter. S njom je ostao do 1999. Emma se 2003. udala za glumca Grega Wisea s kojim ima dvoje djece.

"Toliko sam plakala u sobi, a onda bih izašla van i pravila se veselom dok sam skupljala komadiće svog srca. No sad je to gotovo. Ne možeš se držati toga, nema smisla. Nemam energije za to. Helena i ja smo se davno pomirile, ona je divna žena", otkrila je Emma.  

Pročitajte više