Eva Mendes o obitelji i životu u 50-ima: Nisam ovako zamišljala svoj put

Foto: Instagram

Iako nikada nije zamišljala svoj život s 50 godina, Eva Mendes živi u skladu s vlastitim ritmom - i ne može biti sretnija. "Ne podliježem pritisku društva. Što god poželim učiniti, učinim", kaže za Peopče glumica koja s Ryanom Goslingom ima kćeri Esmeraldu Amadu (9) i Amadu Lee (8).

"Svakako nisam mislila da ću imati djecu i biti kod kuće. Tako da sam jako sretna što je određeni muškarac ušao u moj život i natjerao me da se predomislim o svim tim stvarima", rekla je. Prije 10 godina je, naime, napustila glumačku karijeru kako bi se usredotočila na svoju djecu.

Kaže da je to bila "najlakša odluka" koju je ikad donijela. "Kad sam s 40 godina ostala trudna, drugima je to bilo strašno. A kad sam u dobi od 42 godine opet ostala trudna, ljudi su mi govorili: 'O moj Bože, bit ćeš tako umorna', ciljajući na to da treba imati djecu u 20-ima", otkrila je.

"U 20-ima sam pila i pušila"

"To je najgluplja stvar koju sam ikad čula. Usput rečeno, potrebno je samo malo više strpljenja. Mislim da u svojim 20-ima nisam bila spremna za to, pila sam i pušila. Definitivno ne bih mogla odgajati djecu u bilo kojem drugom razdoblju svog života osim sada", dodaje.

Jedna od najljepših žena svijeta istaknula je da je "sretna što je ispalo kako je ispalo"."Vidim svoju mamu kako stari. Vidim sebe kako starim. Vidim svoju djecu kako rastu. Osjećam se tako zahvalno", navodi.

Inače, Mendes ništa nije snimala otkako je postala majka. Njena posljednja uloga bila je 2014. godine. Uz glumačku karijeru, glasnogovornica je velike kozmetičke kompanije, model i kreativna direktorica brenda šminke CIRCA Beauty.

Pročitajte više