Evo što je Rebić objavio na Instagramu nakon trača da je sa srpskom manekenkom

Foto: Instagram

ANTE Rebić definitivno je najveća misterija hrvatskog nogometa, kada je riječ o ljubavnom životu. Iako je najpoželjniji hrvatski nogometaš još uvijek ga nitko nije uhvatio s nekom curom, a svoj privatni život krije kao zmija noge. 

Nakon što se danas regionalnim medijima proširila informacija da je Rebića osvojila srpska manekenka Sofija Milošević mladi nogometaš odlučio je potpuno ignorirati glasine. Dok su svi iščekivali komentar, on je na svoj Instagram story postavio fotku na kojoj pije kavu.

 

"Macchiato more than you", napisao je Rebić na Instagramu gdje dijeli samo fotografije s treninga, utakmica i druženja s dvojicom suigrača koji su mu postali prijatelji. Riječ je o Filipu Kostiću i Luki Joviću s kojima Rebić provodi slobodno vrijeme i s kojima se najviše zbližio.

Rebić srpsku manekenku s kojom ga spajaju mediji od danas ne prati na Instagramu, niti ona prati njega. Imoćanin očito želi privatni život sakriti od svih, a njegova misterioznost po pitanju ljubavnih veza je curama jako privlačna.

Za razliku od brojnih drug ih nogometaša, Rebić na Instagramu ne prati hrpu manekenki i starleta, a njegove fotke donedavno su mogli komentirati samo ljudi koje on prati.

Otkako je njegova majka Nediljka ljetos je tijekom euforije Svjetskog prvenstva izjavila da njezin sin nema curu, ali da bi ona jako voljela da se skrasi nastao je kaos i cure su poludjele za Rebićem i izjavljivale mu ljubav, vrištale i prosile ga tijekom cijele prošle godine.

Pročitajte više