Fanovi popljuvali novi selfie Megan Fox: "Bila si prelijepa, uništila si se"

Foto: Instagram/Guliver Image/Getty Images

MEGAN FOX proglašavali su jednom od najljepših i najtalentiranijih mladih glumica Hollywooda, no njena karijera u posljednje vrijeme gotovo da i ne postoji.

Lijepa glumica odlučila se posvetiti obitelji, no i prije povlačenja s malih ekrana imala je problema s pronalaskom uloga. Svojedobno je stranica Looper pisala da problem uopće nije bio u glumačkom talentu, nego je razlog za to činjenica da je Fox pričala puno više nego što su filmaši mislili da bi trebala prema scenariju. Prilikom promocije novog filma "How To Lose Friends & Alienate People" iz 2008. godine dala je niz intervjua kojima se zamjerila dojučerašnjim kolegama.

"Ljudi su svjesni da to nije film u kojem je gluma bitna", rekla je o Transformersima u jednom intervjuu.

Nije tu stala, za Wonderland je prilično slikovito opisala redatelja Michaela Baya.

"On želi biti poput Hitlera. I on to je", rekla je, dodavši da je on "noćna mora za suradnju" i "beznadno čudan".

Nakon toga nitko nije želio surađivati s njom.

U međuvremenu se 32-godišnja glumica udala za 12-godina starijeg kolegu Briana Austina Greena i rodila troje djece. Njihov brak je u jednom trenu došao u krizu pa su se odlučili razvesti, a da su od te ideje odustali saznalo se kad se Meghan pojavila u javnosti s trudničkim trbuščićem. Dok su mediji povlačili pitanje tko je otac djeteta, Meghan je sve rasprave završila priznanjem da je i dalje u vezi s Greenom.

Ono o čemu se oduvijek šuškalo kad je Megan u pitanju su plastične operacije. Iako je dovoljno pogledati njene stare i novije fotografije da se vidi koliko se njen fizički opis promijenio u samo nekoliko godina, Megan nikad nije priznala posjete plastičaru.

Kako je nema prečesto u javnosti, svaki njen selfie izazove lavinu komentara, a iznimka nije ni posljednji. Mnogi su zaključili da Meghan danas izgleda poput voštane figure, a nisu se suzdržavali prilikom komentiranja.

"Izgledaš grozno", "Bila si prelijepa, uništila su se", "Izgledaš kao žena mačka, samo plastična" i "Misliš li da si dobar uzor mladim djevojkama", napisali su joj.

Pročitajte više