Farmeri misle samo o jednom: Dosta više tog seksa, previše ste napaljene!

PLAN kojeg su smislile Jelena i Stefany - da Hana bude prva dualistica ovotjednog dvoboja Farme, upalio je. Većina ukućana svoje šibice dala je upravo bosanskoj Paris Hilton, neki s dužim, neki s kraćim monolozima objašnjenja. Hana je to, jasno, i očekivala, a kad je došao red na Stefany da pruži svoju šibicu, Hana joj je komadić drveta doslovno istrgnula iz ruke.

"Čedni" Neno, koji je još jučer ukućanima postavljao pitanja tipa "što bi da te Dvina, Stefany, Ivana ili Jelena pozovu da ih zadovoljiš iza štale" danas je okrenuo ploču i predložio Gazdarici Jeleni da sazove "antiseks" sastanak, međutim o čemu bi se razgovaralo na sastanku takve vrste nije se izjasnio. Na takav, u najmanju ruku za farmere neobičan prijedlog, potakla ga je Ivana, s kojom se podsjetimo već prvog dana svog dolaska na Farmu grlio i mazio, koja se požalila kako je strahovito napaljena. "Kako neću biti napaljena nakon devet tjedana“, odgovorila je Ivana Neni kad ju je optužio da misli samo na seks, "uostalom, kao i sve cure na Farmi". "Vi ste sve napaljene i mislite samo na seks!", nezadovoljan je Neno.

Ivana je zapravo bila ljubomorna jer je Jelena masirala dragog joj Nenu, i nije htjela propustiti priliku da kaže kako se "ona baš jutros probudila s izrazitom željom da je netko dobro izmasira". Jelena ju je samo u čudu gledala, a Neni seks nije ni na "kraj pameti"!

Ni "bocom istine" farmeri nisu bili baš zadovoljni - Farmom se proširio glas da su neki ukućani na postavljena im pitanja netočno odgovarali. Iako ih je igra nakratko zabavila, nije im dugo trebalo da se vrate ipak najdražoj seoskoj igri, spletkarenju i ogovaranju, pa su Stefany i Jelena nakon kratke žustre rasprave odlučile što im je najbolje činiti - Jelena će kao prava Gazdarica koja ima pravo farmerima izdavati svakojake naredbe narediti i lažovima da se oglase istinom, Iako su se Hana i Svizac u jednom trenutku oko te teme posvađali, Jelenina naredba je većinom doživjela pravi neuspjeh, farmeri su ako u ničem, sve do zadnjeg u jednom složni - "javno" nikad neće reći ono što zaista misle.

Više video zapisa s Farme pogledajte na Video Indexu!

V.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više