Farmeri se spremaju za dolazak izbačenih i "neriješene dugove"

BLIŽI se posljednji tjedan Farme, za kojeg se pripremaju svi dosadašnji sudionici koji će s preostalim kandidatima u Lonjskom polju provesti tjedan dana. Njihovo će okupljanje biti zanimljivo promatrati zbog svih dosadašnjih međusobnih intriga i nesuglasica, a neki su za kamere ostavili i neriješena pitanja. Dakako, sudionicima koji su napustili Farmu će biti puno lakše na selu, barem utoliko što su se dosad već dobro upoznali s detaljima i tračanjima koje prate preko televizije.

Svizac vjerojatno već i sanja dolazak Aleksandre Grdić, s kojom se stalno ljubio i pipkao, iako će tamo biti i Stipe Drviš pa je pitanje hoće li se Alex prije u zagrljaj baciti Alenu ili Stipi, ako ipak uđe u Farmu jer je njemu i Lupinu navodno zabranjen dolazak zbog neprimjerenog ponašanja zbog kojeg su i izbačeni iz showa. Josipu Pavičić Yo vjerojatno veseli ponovni susret s farmerima kako bi "ulovila još malo štofa za roman", osim toga, ona i Ivana imaju dovoljno nesuglasica iza sebe koje moraju izgladiti. Njihovoj pomirdbi, prema svemu sudeći, kumovat će Hana od koje Josipa nakon izlaska iz Farme ne odvaja.

Neno i dalje bijesan na Rafu

A na farmi i dalje sve po starom - kako je sve manje farmera, sve je veća napetost tko će naposljetku isplivati kao pobjednik. Slugu Nenu to posebno muči jer je siguran kako će farmeri upravo njega odabrati za sljedećeg dualistu. I dalje je bijesan na Gazdu Rafu zbog čije se odluke mora pokoravati drugim farmerima, pa je u žaru ljutnje odbio pomoći Dvini hraniti svinje. Naime, Dvina se požalila Ivani kako joj je teško hraniti svinje jer je kanta u kojoj stoji napoj preteška za nositi i dizati, nakon čega je Ivana rekla da će joj pomoći sluga Neno.

„Ja sam onaj neposlušni Sluga koji je napravio sav svoj posao, tako da ćete za taj posao morati naći nekog drugog“, bezobrazno je i hladno Pavinčić odbrusio i otišao, nakon čega su Dvina i Ivana komentirale kako "Neno ne kuži da od sebe radi budalu". Iako je Ivana predložila da mu zbog bezobrazluka ne daju jesti doručak, Neno se ipak najeo.

Tek rijetki su preostali koje farmeri sad neometano mogu tračati, međutim, njima ta činjenica ne predstavlja problem, pa je danas na red došao i farmer Joža. Za njega je Ivana rekla kako je "normalno da jedini u okolici ima traktor kad je najbogatiji", na što je Neno odgovorio riječima: "Za Jožu nema straha, čuo sam da je najveći trgovac tu u okolici, da bez problema podvali muda pod bubrege".

Kako se počeo nazirati kraj showa, Alenu su se sve više počele tresti gaće

Farmerima su trebali tjedni i tjedni da napokon shvate kako lijenčinama u vrtu i farmi nije mjesto, stoga su se primili motike i počeli okopavati vrt. A kako bi sve bilo dobro pripremljeno za današnji rad u vrtu, sluga Svizac se jutros probudio prije ostalih. Prvo je naložio vatru da "ubije dosadu", stavio vodu grijati i pospremio kuhinju. Niti tad nije bio zadovoljan, pa je vješao odjeću na sušilicu te pokupio nekoliko grana koje će poslužiti za ogrjev. Kako se počeo nazirati kraj showa, Alenu su se sve više počele tresti gaće, pa je odlučio dati sve od sebe da ostane u Farmi do kraja. Formula u koju polaže sve nade je red, rad i disciplina uz svu silu šarma kakva se i pristoji jednom uglađenom Sviscu.

Njegov trud, kao i trud ostalih farmera pohvalio je mentor Joža koji je nakon obilaska imanja s Gazdom Rafom rekao kako je "sav oduševljen", jer su imanje nakon dugo vremena uspjeli dovesti ured. Njegova se pohvala prvenstveno odnosila na prljavštinu koja je bila problem od samog početka showa.

L.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više