Fotka iz jednog WC-a izazvala tisuće reakcija, odmah se vidi zašto

Foto: Facebook

FOTOGRAFIJA iz jednog WC-a postala je hit na internetu, a objavljena je i na popularnoj stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca gdje je izazvala tisuće reakcija.

"Pa onogavanboga! Ne napada virus gujcu!", piše uz fotografiju koja je odmah postala hit na stranici koja se hvali kako objavljuje isključivo autentične fotografije. Ipak, dotična fotografija nastala je u Australiji, no bez obzira na to ispod nje skupilo se više od 1,3 tisuće komentara.

"Ako nekom treba toliko WC papira, treba je posjetit doktora puno prije koronavirusa", jedna je od mnogobrojnih reakcija. "Game of Govns", pisali su drugi, a bilo je i mnogih koji su priznali kako i njihov WC trenutno izgleda slično.

"Ja ne mogu ući u svoj WC od papira", još je jedna od reakcija. "I sad dođe pripit čovjek i malo pošara okolo", šalili su se drugi.

Inače, na pitanje zašto ljudi gomilaju toalet papir koji ne štiti od koronavirusa, a za razliku od hrane nije nužan ni za preživljavanje, odgovore ovih dana pokušavaju dati i razni stručnjaci.

Pročitajte više