FOTO Brat sestri napravio urnebesnu spačku i osramotio je pred cijelom rodbinom

 Foto: Twitter

20-GODIŠNJA Morgan Svobodny objavila je na svom Twitter profilu božićnu čestitku koju je njezin brat Zachary poslao njihovoj rodbini i totalno je osramotio.

Na sliku na kojoj je ona dodao je i repera Chiefa Keefa te ih rodbini predstavio kao ljubavni par. Da to ne bude sve, uz čestitku je dodao i prigodnu poruku.

"Od rujna sam u vezi s odličnim tipom koji se zove Keith Cozart, on je poznati reper kojeg neki od vas možda znaju kao Chiefa Keefa. On ima brojne odlične pjesme kao što su "I Hate Being Sober" i "These Bitches Love Sosa", koje ste vjerojatno čuli. On  je predivan i u posljednjih 6 mjeseci sigurno nisam bila sretna koliko sam sad sretna s njim. Odustala sam od faksa jer sam saznala da sam trudna i dosta sam sigurna da je dijete njegovo (ali nisam baš sto posto sigurna). Planiramo se preseliti u Atlantu i jako smo uzbuđeni. Želim vam sve najbolje u 2017. godini", napisao je u poruci.

"Teta me odmah nazvala da me pita za novog dečka, odmah sam znala da je Zachary nešto napravio", rekla je Morgan za Buzzfeed.

Osim tog "poklona", brat joj je napravio i kutiju s "motivacijskim" porukama za svaki dan u sljedećoj godini, ali umjesto lijepih želja i citata, on je na papiriće napisao šale o tome koliko je Morgan ružna, zašto je ljudi mrze pa čak i zašto je ona razlog zbog kojeg su se njihovi roditelji rastali.

Pročitajte više