FOTO Maltretirali su je zbog izgleda, a danas ne mogu skinuti pogled s nje

Foto: Instagram

GLEDAJUĆI fotke lijepih djevojaka na Instagramu često dobijemo dojam da vode savršene živote i ne mislimo na to što stoji iza ljepote i glamura koje prikazuju. No njihov život često nije tako bajan kao što mi mislimo.

Jedna od tih djevojaka je i Mariana Sfakianakis koja na prvi pogled ne izgleda ništa drugačije od svih onih ljepotica koje viđamo na internetu, no njezin život obilježili su velika borba i mukotrpan rad.

Naime, Mariana je nedavno s javnosti podijelila slike iz djetinjstva na kojima je mnogi ne bi prepoznali. Mariana se prerano rodila te oboljela od cerebralne paralize.

"Kao dijete nisam mogla razumjeti što mi se događa i zašto sam drugačija od druge djece. Često su me maltretirali jer nisam hodala kao oni i jer sam bila u kolicima", napisala je. Od svoje šeste godine bila je na puno operacija koje su joj ostavile dosta ožiljaka po nogama. Bila je u velikoj depresiji i prolazila kroz najteže razdoblje u životu.

Posljednja operacija koju je imala je prošla jako uspješno i započela je s mučnom rehabilitacijom koja je trajala osam mjeseci.  "Rekli su mi da nikada neću biti 100% 'normalna' no moji su rezultati oporavka zaista nevjerojatni. Ja sam zadovoljna, nikad nisam ni željela biti savršena", napisala je. Ipak, i u srednjoj školi su je maltretirali pa je odlučila napustiti školu.

"To je bio trenutak kad sam počela ići u teretanu i od tad se moj život promijenio", rekla je Mariana i dodala da se zaljubila u vježbanje i na kraju zavoljela sebe.

Mariana danas želi inspirirati svoje pratitelje na Instagramu da nikad ne odustaju i pokazati da mogu ostvariti sve svoje snove.

Pročitajte više