FOTO Među najpopularnijim oglasima tjedna BMW-ova zvjerka, ali i Stojadin iz 1983. godine

Foto: Index Oglasi

SVAKI ponedjeljak za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih i najgledanijih oglasa iz proteklog tjedna. Index Oglasi rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa.

Ovoga puta u našem izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo čak pet automobila! Škoda Octavia RS i Citroen C6 istaknuli se snagom i atraktivnim izgledom, Audi A6 je zaista prava prilika za povoljno kupiti kvalitetan automobil, a oglas za Zastavu 101 iz 1983. godine jednostavno se mora pogledati. Ipak, na prvom mjestu se našao prekrasni BMW serije 3 Coupe od čak 330 konjskih snaga.

Provjerite koji su to oglasi ukupno pregledani preko 45 tisuća puta.

5. Škoda Octavia RS

Škoda Octavia RS iz 2014. godine ima 184 konjske snage, prešla je 74 tisuće kilometara i još uvijek je kao nova. Auto izgleda prelijepo, kupljen je u Hrvatskoj i redovno je održavan u Škoda servisu. Ima DSG mjenjač, panorama krov i Challenge paket, a dolazi registriran do studenog ove godine. Prodaje se za 155 tisuća kuna.

4. Citroen C6

Ovu Citroenovu zvjerku od 277 konjskih snaga se isplati pogledati. Vlasnik kaže da ima jaču opremu od Mercedesa S-klase! Auto je proizveden 2008. godine i relativno je malo vožen. Do danas je prešao 151.000 kilometara, očuvan je i garažiran. C6 je registriran do 12. mjeseca, a prodaje se za 12 tisuća eura s tim da je moguća i zamjena nekog terenca.

3. Zastava 101

Oglas za ovog "Stojadina" iz 1983. godine je definitivno jedan od najzanimljivijih oglasa iz prošlog tjedna. "Stanje limarije je žalost, a ostalo je ok. Da nema registraciju ne bi koštao ni 1000 kuna." - samo su neke od stvari koje je vlasnik imao za reći o ovom legendarnom automobilu. Slike sve govore o stanju automobila, a s obzirom na to da registracija traje do studenog, vlasnik za svoju Zastavu traži tri tisuće kuna.

2. Audi A6

Ovaj oglas za Audi A6 iz 2005. godine je zaista prilika tjedna. Vrhunski automobil od 224 konjske snage moguće je kupiti za 6.700 eura. Auto je prešao 312.000 kilometara, motor je odličan, a vozilo je dobro i opremljeno. Vlasnik napominje kako je A6 isključivo na prodaju, a postoji mogućnost i male korekcije cijene. Sudeći po komentarima na našoj Facebook stranici interes za autom je velik i zato ako ste zainteresirani, požurite dok se nije prodao.

1. BMW serije 3 Coupe

Ovu super atraktivnu BMW-ovu zvjerku morate pogledati! Auto je komplet složen u M3, dolazi u Austin Yellow boji (original boja od M4), ima Eibach opruge i mapiran je na 330 konjskih snaga i 600 nm. Auto je proizveden 2009. godine i od tada je prešao 185.000 kilometara, a izgleda savršeno očuvano. Registriran je sljedećih godinu dana, a vaš može biti za 25 tisuća eura.

Pročitajte više