FOTO Miss BumBum zatrpala Messija fotkama gole guze: "Ne znam zašto mu je žena ljubomorna"

Foto: Instagram

LIONEL Messi ima milijune obožavatelja, no ne zatrpavaju svi njegov Instagram seksi golišavim fotkama s guzom u prvom planu kao što to radi brazilska Miss BumBum.

Suzy Cortez je vatrena navijačica Barcelone i Messija, a svoju naklonost slavnom nogometašu odlučila je iskazati fotkanjem u Barceloninom dresu gole guze, piše britanski Sun. Messijeva supruga Antonella nije to baš najbolje primila i poduzela je adekvatne mjere – blokirala ju je na Instagramu.

"Bila sam potpuno šokirana kada sam to vidjela. Kada bih mogla, rekla bih joj da nema razloga biti zabrinuta zbog mene, ja sam samo obožavateljica. Iznenađena sam što nije sigurnija u sebe", čudi se Miss BumBum. "Na Instagramu pratim samo desetak ljudi i Messi je jedan od njih. Kad sam primijetila da sam blokirana, odmah sam znala da u pitanju može biti samo ljubomora. Pa njega prati 40 milijuna ljudi, zašto bi mene blokirao? A onda sam pogledala njezin profil i vidjela da me i tamo blokirala", dodaje Cortez.

Suzy Cortez pobijedila je u studenom na kontroverznom izboru najljepše guze Brazila i nadmašila više od 500 suparnica. Nije teško zaključiti zašto bi Messijeva draga mogla biti ljubomorna.
 

Pročitajte više