FOTO Prodaje se jedan od najljepših stanova u Zagrebu, cijena će vas iznenaditi

Foto: Index Oglasi

IAKO se fotografije čine kao dio editorijala iz svjetskih časopisa posvećenih uređenju doma, ovaj prelijepi stan uistinu postoji u Zagrebu. I ne samo to, trenutno se prodaje i izazvao je ogroman interes potencijalnih kupaca, ali i onih koji samo vole zaviriti i provjeriti ponudu.

S obzirom na to da je oglas na Index Oglasima dosad pregledan više od 30.000 puta, a fotografije stana prikupile su brojne komplimente, odlučili smo doznati tko stoji iza uređenja stana. I tko je zaslužan za onaj slatki biciklić na zidu.

Vlasnici stana su Martin i Tatjana Bukvić. On je dizajner interijera i vlasnik uspješnog studija za dizajn interijera i proizvodnju namještaja po mjeri, a ona grafička dizajnerica, što objašnjava maštovito uređenje stana. Iako u oglasu pišu svi najvažniji detalji o stanu, Martin nam je otkrio još ponešto.

"Stan je 1,5-soban, sastoji se od kuhinje i blagovaonice, dnevne sobe, spavaće sobe iza koje se nalazi walk-in garderoba te balkona od šest metara", rekao nam je.

Martin nam je odgovorio i na najvažnije pitanje - ostaje li namještaj u stanu za budućeg stanara.

"Namještaj ostaje, čak i bicikl", rekao je uz smijeh.

Svi oni koji su uvjereni da se stan prodaje jer nešto ne štima sa stanom ili susjedstvom, potpuno su u krivu.

"Prodajemo stan jer ćemo si graditi kuću, u kojoj će biti i radionica", pojasnio nam je.

Na kraju nam je rekao da je oglas upalio, jer već ima dogovorena tri obilaska stana. Zanimljivo, sva tri zainteresirana kupca su žene, što samo dokazuje da žene stvarno imaju oko za lijepo. 

Pročitajte više