FOTO Svakih pet godina od 1982. fotkaju se u istoj pozi, album je zakon

Foto: Facebook

PETORICA prijatelja iz osnovne škole istu fotografiju rekreiraju svakih pet godina. Upoznali su se u Santa Barbari u sedamdesetima, a odmor zajedno provode od 1982. kad je nastala prva fotografija iz čega je kasnije nastao pravi projekt, ali i hit album na internetu. 

John Wardlaw, Mark Rumer, Dallas Burney, John Molony i John Dickson, svi 53-godišnjaci, nedavno su pozirali za osmu zajedničku fotografiju na jezeru Copco kod granice Kalifornije i Oregona.

"Potpuno smo izbezumljeni činjenicom da rekreiramo ovu fotku već 35 godina", rekao je Dickinson za CNN. Otkad su pozirali 2012. godine, trojica su se oženili, a Dickinson je postao otac. "Bila je ovo sjajna godina, oduvijek sam želio postati otac", rekao je Dickinson koji je postao tata prvi od njih.

Otkako je njihova priča postala viralna 2012. godine, postali su internet senzacija, a novu fotografiju mnogi su nestrpljivo iščekivali. Dickinson jedini još uvijek živi u Santa Barbari, no ovu grupu prijatelja to sasvim sigurno neće spriječiti da tradiciju nastave i za pet godina.

Pročitajte više