FOTO Uplakani Federer i Nadal sinoć su se držali za ruke

Foto: Profimedia

SVIJET obilaze emotivne fotografije i snimke posljednjeg meča Rogera Federera. Švicarski tenisač plakao je nakon meča, a ni njegov najveći rival Rafael Nadal nije sakrivao suze dok se prikazivao film o Federerovoj karijeri. Dvojica tenisača plakala su dok su gledali najbolje trenutke Federerove karijere te su se držali za ruke dok je film trajao.

Švicarski tenisač i jedan od najboljih igrača u povijesti tenisa odigrao je posljednji meč u karijeri. Odigrao ga je u paru s najvećim rivalom Rafaelom Nadalom te se oprostio porazom od Jacka Socka i Francesa Tiafoea 4:6, 7:6, 11:9 na Laver Cupu u Londonu.

Federer i Nadal imali su meč-loptu u trećem setu, ali to je puno manje važno od činjenice da je dvadeseterostruki osvajač Grand Slama završio veličanstvenu karijeru. Federer se suzdržavao dok je davao intervju na terenu, ali je pukao kad je spomenuo suprugu Miroslavu Vavrinec i briznuo u plač.

Plač se nastavio dok ga je grlila supruga Mirka, a brzo im se pridružilo i četvero djece. Emotivni prizori oproštaja Rogera Federera obilaze svijet.

Pročitajte više