FOTO Vanna objavila fotku s početka karijere: "Evo me u dobi u kojoj je moj sin danas"

Foto: Facebook/Youtube

IAKO na društvenim mrežama ne fotografije ne objavljuje toliko često, Vanna je ovih dana odlučila sa svojim prijateljima i pratiteljima na Facebooku podijeliti jednu sliku s početka karijere.

'Eto mene u dobi u kojoj je danas moj sin. Vrijeme. Ča je život vengo fantažija', napisala je pjevačica uz crno bijelu fotografiju s jednog svog nastupa.

Iako prve nastupe bilježi još u ranim osamdesetim godinama, probila se tek 1990. kad je s Ilanom Kabiljom snimila duet Zlatna noć s kojom su na Zagrebfestu pobijedili tijekom večeri debitanata.

Zajedno su snimili još desetak pjesama, a iste su godine nastupili kao pratnja grupi Boa pred šezdeset tisuća ljudi kao predgrupa Davida Bowieja na Maksimiru.

Tad se upoznala s još nepoznatim bendom "Electro Team" kojem se nedugo zatim pridružila.

Prva njihova zapaženija pjesma bila je "Molitva za mir" snimljena tijekom Domovinskog rata.

Proslavili su se 1993. s pjesmom "Tek je 12 sati", a razišli su se 1998. kad se Vanna posvetila solističkoj karijeri. 

Vannini su se obožavatelji s nostalgijom prisjetili vremena kad je snimljena ova fotografija, ali i uputili svojoj omiljenoj pjevačici brojne komplimente. 

"Što reći, a da već ne znaš... Bila si mi idol kao tinejdžerki, a i sada je ostalo jedno veliko poštovanje i ljubav prema glazbi koju stvaraš. I 25 godina poslije mislim da si Diva i The Voice i da će te teško vokalno moći nadići na ovim našim prostorima. Ostaje samo žal što više ne puniš dvorane i stadione diljem ex Yu", napisala joj je jedna obožavateljica.

Pročitajte više