Frankie je čudesan mačak: Ima četiri uha i jedno oko

Foto: Instagram

FRANKIE je u najmanju ruku čudesan mačak. Nadimak mu je skraćenica od Frankenkitten, a kad ga dobro pogledate, jasno je da su mu vlasnici ovo ironično ime dali jer je poseban i drukčiji od svih ostalih mačaka. Ima dva para ušiju i jedno oko, a zbog upornosti i hrabrosti više se nego dobro snalazi u svakodnevnom životu.

"Pronađen je s jednim bratom ispod kuće. Vlasnici su ih uzeli na nekoliko tjedana kako bi ojačali, a onda su ih odnijeli u sklonište za životinje", rekao je za Bored Pandu današnja Frankijeva vlasnica Georgi Anderson.

U sklonište je došao s oba oka, ali jedno je bilo jako oštećeno i morali su ga ukloniti. Osim toga, mačak ima problema s vilicom i zglobovima, noćni vid mu nije dobar kao u ostalih mačaka u kućanstvu, ali Frenkie je naučio živjeti sa svim nedostacima i pravi je miljenik obitelji.

"Dodatne uši su utjecale na njegov izravni sluh, služe gotovo kao zatvarači ovih pravih ušiju. Jako je sladak, ali nije pretjerano inteligentan. Sumnjam da bi se snašao u vanjskom svijetu. Vidio bi automobil i pomislio da je to nešto za igru. Na neki način, ima pseću osobnost", kaže Georgi.

Pročitajte više