Girls Aloud snimile novi seksi spot

SVJESNE činjenice da su glazbeno potpuno nerelevantne, te da im se pjesme i dalje svode na recitiranje i uzdisanje, djevojke iz grupe Girls Aloud ostaju vjerne svom atraktivnom imidžu i na snimanju novog spota. "Sexy! No, No, No..." njihov je šesnaesti spot u karijeri, a za tu su priliku atraktivne plesačice/pjevačice uskočile u PVC kostime i najavile novi, "ozbiljniji" look.

U petnaest spotova, koliko su ih dosad snimile, Girls Aloud prošle su sve moguće i nemoguće modne transformacije, a jedini "neisfurani look" akcijskih heroina isfurale su u novom spotu za pjesmu filozofskog naziva "Sexy! No, No, No...", koji je jučer snimljen u Londonu. Brojni specijalni efekti i savršena koreografija rezultirali su još jednim praznikom na oči i budućim hitom na kojeg će se itekako plesati u europskim klubovima.

Hoće li ih pomesti Spice Girls?

Britanski mediji grupu Girls Aloud od njenih samih početaka uspoređuju sa Spice Girls, pa su, nakon što su Spiceice najavile povratak na glazbenu scenu, pisali i o strahu mlađih pjevačica da će im nekadašnja pop senzacija preuzeti titulu "vodećeg britanskog ženskog benda". Ipak, Girls Aloud nisu previše zabrinute za svoju poziciju na britanskoj glazbenoj sceni. "Izvodimo različitu glazbu i imamo drugačiju publiku. Spice Girls su fantastične, jedva čekamo da se vrate na pozornicu! Tko zna, možda i otpjevamo nešto s njima", najavila je Kimberley iz Girls Aloud.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više