Gledatelji TLZP-a uvjereni da je sve namješteno: "Glupo je kad se od početka zna pobjednik"

Screenshot: Youtube/Facebook

ZAVRŠILA je peta sezona showa Tvoje lice zvuči poznato, a pobjedu je odnijela mlada pjevačica Maja Bajamić. 

Kao i svaki put kad se radi o natjecateljskim showovima, gledatelji su i ovaj put imali svoje mišljenje o tome je li pobjednica zaslužila titulu. 

Tko je zapravo seksi Maja Bajamić, pobjednica TLZP-a?

Sudeći po komentarima na Facebook stranici showa čini se da je Maja mnogima bila favorit, pa su je njeni obožavatelji zasuli čestitkama. 

"Bravo, bravo najbolja u svih pet sezona. Zasluženo u svakom pogledu. Zbog nje sam gledala ovu emisiju. Super cura", "Bravo, bravo, bravo, Majo bila si najbolja. Zasluženo si pobijedila!Čestitam od srca", "Moj favorit cijelo vrijeme.Svi nastupi do jednog su joj izvrsni. Zasluženo.", bili su neki od komentara. 

Drugi su se ipak požalili što nije pobijedio netko od njihovih favorita. 

"Nisam nimalo sretna. Jako mi je žao Amela.", "Katarina je bila duplo bolja", "Svi su bili fenomenalni, ali Paola je najbolja", "Katastrofa...pa cura čak ni ne zna pričati književno pred kamerama", tvrdili su oni. 

Gledatelji TLZP-a ljuti zbog izbora finalista: "Nikome nije neugodno zbog ovog?"

Bilo je i onih koji su sumnjali u legitimnost natjecanja, od onih koji su tvrdili da se natjecateljima namještaju izvođači do oni koji su sigurni da se od samog početka znalo tko će pobijediti. 

"U ovih pet sezona nijednom nisu prikazali onaj trenutak kad natjecatelj udari po gljivi da mi gledatelji vidimo gdje se fotorulet zaustavio nego kamera uvijek bude fokusirana na natjecatelja i prvo se čuje onaj zvuk i tek onda par sekundi poslije kamera pokaze fotorulet", komentirao jedan gledatelj. 

"Ne mogu se sjetiti koji je kandidat bio, ali čini mi se da je bila prošla sezona. Nogom je išao zaustaviti gljivu i totalno promašio pa je lupio ono bijelo postolje. Svejedno se čuo onaj zvuk 'zaustavljanja' gljive. Šteta, bilo bi pravednije da je baš fotorulet, a ne ovako da se pogoduje određenim kandidatima", složila se druga gledateljica. 

"Favoriti se znaju od samog početka i sve je namješteno. Svake godine ovaj show postaje sve jadniji zbog sistema 'gljive' i guranja određenih ljudi", bio je još jedan od komentara. 

"Ona nije definitivno moj favorit moj favorit su bili Katarina i Amel, a tako je glupo kad se na prvom nastupu zna tko će pobijediti", zaključio je još jedan gledatelj. 

Pročitajte više