Glumci iz "Prijatelja" pripremaju se za odlazak

ZVIJEZDE i producenti američke humoristične serije "Prijatelji" objavili su da završetak serije nakon 10 godina emitiranja kod njih izaziva pomiješane osjećaje.

Producentica Marta Kaufman očekuje iznenađujuću posljednju epizodu, ali se nada da će ona "zadovoljiti" gledatelje, javlja BBC u utorak.

Matt LeBlanc, koji glumi Joeyja, rekao je da se osjeća "čudno" i uzbuđeno zbog svoje budućnosti, koja ne zahtijeva potpuni prekid s "Prijateljima".

Nakon završetka serije, LeBlanc će glumiti u novoj seriji koja se temelji na njegovu sadašnjem liku.

LeBlanc je s kolegama Lisom Kudrow i Matthewom Perryjem prisustvovao događaju na Beverly Hillsu u čast producenata serije.

Kudrow, koja igra maserku Phoebe, podržala je ideje producenata glede sadržaja epizoda u posljednjoj sezoni prikazivanja.

"Ne tražim da mi puno govore, jer im vjerujem i znam da svi želimo da likovi budu sretni...", izjavila je ona.

U proslavi su sudjelovali i Kiefer Sutherland, zvijezda televizijske dramske serije "24", te glumac koji u seriji "Frasier" tumači Frasierova brata - David Hyde Pierce.

Le Blanc, Kudrow i Perry glume uz Jennifer Aniston, Courteney Cox Arquette i Davida Schwimmera u nagrađivanoj seriji o šest bliskih mladih prijatelja koji žive u New Yorku.

Serija je već pet godina za redom na prvom mjestu gledanosti američkih humorističnih tv serija za odrasle od 18 do 49 godina.

Od početka 1994., osvojila je 55 nominacija za nagradu Emmy, uključujući šest za iznimnu komičnu seriju, a tu je nagradu show osvojio ove godine.

Pročitajte više