"Gole vijesti" dobile pojačanje: U nedjelju još jedan par sisa

NAKON dvotjednog soliranja u skidanju pred znatiželjnom nacijom, Gianna Apostolski sljedeće nedjelje neće biti sama u "Golim vijestima". Još jedna djevojka stat će uz Giannu i obnažiti se pred kamerama - 21-godišnja Sabina Čedić (crna djevojka na slici gore). "Svjesna sam da sam dovoljno privlačna žena, no također znam da ta privlačnost nije vječna. Pa zašto se ne bih malo igrala i na tom području. Pod stare dane uvijek ću moći pogledati kakva sam bila i s nostalgijom se sjećati svoje lude mladosti", rekla je Dugoselka za dnevnik.hr.

Sabinina afera s golišavim fotografijama Petra Vlahova

Novo golo tijelo Nove TV studira marketing i menadžment (jer se u budućnosti vidi kao poslovna žena), a vjernim pratiocima tabloida poznata je kao prijateljica "farmerice" Slađane Petrušić iz Malnarove "Noćne more" i kao vlasnica jedne naslovnice Playboya.

Također, budući da je svojedobno bila prijateljica HTV-ova novinara Petra Vlahova, sumnjičilo je se da je upravo ona fotografije potpuno golog voditelja proslijedila medijima. Nedugo zatim u javnost su izašle i njezine golišave slike u klinču sa Slađom. Svemu tome usprkos, Sabina tvrdi da se nije olako odvažila na "profesionalni izazov" koji joj je ponudila Nova TV. Odluku je donijela, ali već kaže da se neće time baviti predugo. Pretpostavljamo, dok ne skupi desetak naslovnica, a onda vjerojatno ide u "ozbiljne voditeljice" ili možda čak pjevačice?

E.D.
Foto: Index,Nova TV

Pročitajte više