Halid Bešlić: Uhvatila me depresija, bilo je trenutaka kada sam pomišljao i na najgore

IAKO se fizički od nesreće polako oporavlja, popularni pjevač Halid Bešlić zbog gubitka oka ima psihičkih problema. Kako je rekao u intervjuu za Blic, bilo je trenutaka kad je pomišljao i na najgore.

"Nije lako prihvatiti to da na jedno oko nikada više neću vidjeti"

"Fizički se oporavljam, ali mi je psihički jako teško. Uhvatila me je depresija. Nije lako prihvatiti to da na jedno oko nikada više neću vidjeti. Nema, nema više šanse, neću se zavaravati. Dva vrhunska svjetska oftalmologa su mi rekla da ne postoji mogućnost da mi se vrati vid", uzdahnuo je Bešlić.

Naime, nakon što se probudio iz kome, Bešlić je bio pun optimizma i činjenica da je oslijepio na desno oko nije ga obeshrabrila - nadao se da će mu poznati belgijski oftalmolog operacijom uspjeti vratiti vid. Nažalost, to se nije dogodilo. Bešlić je ispričao i kako mu je teško jer ni na drugo, lijevo oko, ne vidi dobro jer ima dioptriju.

"Dobra vijest je da ponovo imam zube i napokon mogu jesti kao čovjek"

"Dobra vijest je da ponovno imam zube i napokon mogu jesti kao čovjek. Mišići su mi atrofirali od dugog ležanja, ali oporavljam se. Sve sam jači iz dana u dan… Ali samo fizički. Psihički nisam jak. Teško mi je. Jako mi je teško. Uhvatila me je depresija, ne znam kako da izađem iz toga. Beznađe, crne misli… Bilo je trenutaka kada sam pomišljao i na najgore", ispričao je Bešlić. Naveo je kako mu u tim trenucima puno znači podrška supruge Sejde i sina Dine: "Oni su stalno uz mene i daju mi snagu. Na trenutke mi se popravi raspoloženje, ali uglavnom nisam dobro. Nadam se da ću se već nekako psihički stabilizirati".

Bešliću svakodnevno stižu pisma podrške brojnih fanova iz cijele regije. Sve to Halidu puno znači jer mu odaginje crne misli. Veliku podršku daju mu i kolege s estrade - zovu ga da ga pitaju kako je, posjećuju ga, nude mu pomoć i nude mu nove projekte čim se oporavi. Jednom riječju, Halidov povratak na scenu svi željno iščekuju.

I.M.
Foto: V. M. Tauber/Cropix; Index

Pročitajte više