Heidi Klum s novim mužem stigla u Hrvatsku na jahti koju plaća milijune - tjedno

Foto: Instagram

HEIDI KLUM i njen novi muž, njemački glazbenik Tom Kaulitz, trenutno uživaju na luksuznoj jahti Christina O kojom plove Jadranom. Manekenka i 16 godina mlađi partner iznajmili su 99 metara dugu jahtu kojoj cijena tjednog najma iznosi 4,8 milijuna kuna.

Heidi je svojim obožavateljima otkrila da je posjetila talijanski Capri, no prema stranici Vessel Finder, jahta je danas locirana u blizini Dubrovnika te na Komiži, što znači da su ona i Tom odlučili posjetiti i našu obalu.

Usprkos tome što je na Instagramu i Facebooku objavila fotke i videe s plaža i broda, ništa o trenutnoj lokaciji nije javno otkrila sama.

Iako su se već bili vjenčali u veljači, Tom i Heidi ceremoniju vjenčanja imali su upravo na ovoj jahti, čime se 46-godišnjakinja pohvalila na društvenim mrežama.

Inače, jahta je izgrađena 1943. te je bila u vlasništvu Aristotela Onassisa. Sa 17 kabina i 38 članova posade, jahta nudi mnogobrojne zabavne aktivnosti koje je par odlučio iskoristiti. Tako su se spuštali niz tobogan u more, zabavljali se na palubi i uživali u posjetu obližnjim otocima i mjestima.

 

Pročitajte više