Hejteri napadaju Meghan Markle: "Trebala bi posjetiti psihijatra..."

Foto: Getty Images

OTKAD su se Meghan i princ Harry odrekli kraljevskih dužnosti, njihove društvene mreže pune su negativnih komentara. Čini se kako je to Meghan dozlogrdilo pa je pojedine komentare odlučila ukloniti. Nakon što je napustila kraljevsku obitelj, Meghan na Instagramu objavljuje različit sadržaj koji nije pošteđen komentara koji je vrijeđaju. Posebno se ističu oni ispod posljednje objave uređivanja naslovnice časopisa Vogue. 

"Trebaš posjetiti psihijatra i prestati se igrati društvenim mrežama. Ne zaslužuješ više ovaj račun. Napravi vlastiti, promoviraj sebe i zarađuj novac od toga, ne od kraljevske obitelji! Postani financijski neovisna", samo je jedan od komentara.

 

Također, jedan od korisnika Instagrama napisao je kako svakodnevno čita komentare na službenom profilu  Sussex Royal i kako primjećuje da nestaju negativni komentari: "Meghan, možeš izbrisati negativne komentare, ali ne možeš ukloniti istinski stav koji ljudi imaju o tebi. Nastavi sve uvjeravati da te vole. Licemjerje je tvoj život."

Pratiteljima nije jasno zašto Meghan i Harry još uvijek koriste službeni kraljevski profil ako su se već odrekli kraljevskih dužnosti. 

 

Pročitajte više