"Hrvatska Angelina Jolie" Rea Matas kao vruća redovnica: Palim se na Marilyna Mansona

ATRAKTIVNA hrvatska manekenka Rea Matas, prozvana "hrvatskom Angelinom Jolie", zagolicala je mušku maštu vrućim editorijalom u kojem se pojavljuje kao navijačica te "zločesta redovnica" koja liže cijev pištolja (u istom smo izdanju ranije imali prilike vidjeti Lindsay Lohan na promo plakatima filma Roberta Rodrigueza "Machete", op.a.). Provokativnim editorijalom kojeg je Rea snimila za agenciju Catalyst Infection te hrvatski modni portal CroModa.com najavljuje se zagrebački koncert benda Combichrist.

"Često nailazim na ljubomorne ljude, no takvi komentari me ne diraju. Uz redovan studij novinarstva često sam angažirana kao model, a moram priznati da je ovakav tip editorijala baš po mom ukusu", kazala je zanosna Rea te otkrila da posebne simpatije gaji prema zločestim dečkima i glazbenicima. Tako je priznala i da se pali na kontroverznog Marilyna Mansona.

Editorijal je napravljen u duhu najnovijeg Combichristovog spota za pjesmu "Throat Full Of Glass", uz jak utjecaj ekscentričnih redatelja poput Quentina Tarantina i Roberta Rodrigueza. Za vruće odjevne kombinacije u kojima se Rea pojavila zaslužna je dizajnerica Tajana Štasni koja zastupa alternativni modni brend "Aždaja", a za šminku Tena Bašić. Rea je pozirala pred objektivom Dejana Barića, poznatog hrvatskog fotografa koji se nedavno vratio iz New Yorka, a koji je o ovom snimanju kazao: "Oduvijek mi je bio san napraviti svojevrsni homage redateljima poput Rodrigueza. Ovo snimanje je bilo pun pogodak, stvarno sam zadovoljan postignutim".

Pročitajte više